FAQ


Sitet opdateres ikke længere med nyheder.
Læs dem i stedet på Motorsporten.dk

Ældre Dato Nyere    Indeks

 
6.9.1998
 Har Formel-1.dk noget at gøre med Formula 1 club Denmark?
 
27.7.1998
 Hvad er en shake-down
 
16.7.1998
 Hvad er traction control
Dette er Formel-1.dks spørgehjørne. FAQ står for Frequently Asked Questions som betyder at du på disse sider vil finde alle de spørgmål som oftest stilles til formel 1. Hvis du har et spørgsmål som ikke er besvaret så skriv til faq@formel-1.dk. Hvis du har spørgmål til reglerne i formel 1, så kan du finde de vigtigste regler gennemgået i vores Regler sektion.
 

Hop til top6.9.1998

Har Formel-1.dk noget at gøre med Formula 1 club Denmark?

Svaret en nej. Formel-1.dk er et elektronisk medie hvor Formula 1 club Denmark" er et trykt medie. Formel-1.dk opdateres hver dag og det koster ikke noget at gå ind på siten udover hvad det måtte koste at være på internettet i øvrigt.
NJ  

 

Hop til top27.7.1998

Hvad er en shake-down

Shakedown er et udtryk der primært dækker at afteste en bil og holdbarheden på enkelte dele, ved at køre en række ture af få omgange, hvor man bevidst belaster forskellige dele af bilen. I andre situationer bruges Shakedown til at dække over en længerevarende test.
HAL  

 

Hop til top16.7.1998

Hvad er traction control

Traction control er en elektronisk speederkontrol som letter på speederen hvis køreren laver hjulspin. Dermed får bilen optimalt vejgreb ud af et sving og minimalt farttab. Hvis køreren er meget dygtig kan han selvfølgelig begrænse hjulspinnet men med traction control bliver det perfekt i alle sving... McLaren kørte i starten af sæsonen med en ekstra bremsepedal som fungerede som en manuel form for traction control. Den ekstra pedal gav en anden form for kontrol over accelerationen. Speederen er meget svær og styre så derfor lavede McLaren-designeren Adrian Newey den ekstra pedal som giver langt bedre kontrol over hjulspinnet. Den blev forbudt fordi den blev beskyldt for at være en 4-hjulsstyring som er utvetydigt forbudt i formel 1.
NJ  

 

Hop til top Copyright ©1997-2007 f1.motorsport.dk og motorsporten.dk