Ricardo Zonta

Kører infoTeamsGrand Prix 
 
 
ØgenavnThe BAT man
NationalitetBrasiliansk
FamilieSingle - mor, far og to søstre
HobbyVandski
SportVandski
Højde172
Vægt64
Fødselsdato23.03.1976 
Baggrund
(2003)

F1, testkører for Toyota

(2002)

Telefonica World Series by Nissan - Gabord Competicion: 1st

(2001)

F1, testkører for Jordan. Får to løb

(nov. 2000)

Zonta træder et skridt tilbage i den kommende sæson, hvor han tiltræder som testkører for Jordan-Honda i 2001. Det er på sigt hans hensigt at vende tilbage, og helst gerne hos Jordan.

Testkontrakten er primært kommet igennem eftersom Honda føler at Zonta ikke fik de bedste betingelser hos BAR i 1999 og 2000.

(jan. 2000)

Zonta debuterede sidste år i Formel 1 for British American Racing. Det var et hårdt og på mange måder skuffende år, men også meget lærerigt for den 23-årige brasilianer. Det har sikkert været en underlig fornemmelse, når an (Zonta) har kunnet fuldføre løb i en nærmest uduelig bil, mens en team kammerat, som er tidligere verdensmester, må gå tilbage til pitten! Det har udentvivl givet den unge debuttant et positivt syn på Formel 1, men det er jo ikke desamme, som når man vinder.Zonta er dog ikke til at slå ud, og han har da også fortalt mig at han glæder sig til næste sæson. Hvem gør ikke det? Det bliver spændende at se og Zonta skal gøre sin team kammerat efter og snuppe verdensmesterskabet i sin 2. sæson, men for at være realistisk, må vi vel hellere bare håbe, han kan score nogle point.
(MEL)
Copyright ©1997-2007 f1.motorsport.dk og motorsporten.dk