Artikler

Indeks 

Michael Schumacher update

 
Af Arne Nielsen.
 
Tirsdag oplyste Michael Schumacher at der er en spinkel chance for at han kan og vil deltage i testkørslerne den kommende weekend på Fiorano banen. Og han udtalte yderligere: "Hvis lægerne giver mig lov, så vi jeg bestemt forsøge at deltage. Men chancerne for at jeg får lov er nok kun omkring 5%."

Michael Schumacher's manager, Willi Weber, udtaler: "Hvis der ikke er modstand eller direkte forbud fra lægerne, så starter Michael testkørslerne på lørdag", men han tilføjede i samme åndedrag "Det hele kommer an på de undersøgelser som Michael skal igennem på fredag ."

Disse udtalelser har sat gang i spekulationen om hvornår Michael Schumacher igen vil sidde i Ferrari raceren for at deltage i et Grand Prix løb.
Willi Weber siger selv: "Det er ikke umuligt at Michael kommer tilbage allerede til Ungarn's Grand Prix (15. august), men at det er mere sandsynligt at det først bliver en gang i oktober.

Heiner Buchinger, Michael Schumacher's personlige talsmand, har udtalt: " Det er næppe sandsynligt at Michael Schumacher kommer til at teste foreløbigt, og udsigterne til et hurtigt comeback er meget små" og han fortsætter "hvis Michael kommer ned i raceren i weekenden, så er det kun for at finde ud af hvordan han føler det, samt for at få en indikation af hvornår han for alvor kan genoptage egentlige testkørsler." Han oplyste også at Michael er helt fri for smerter, men at han stadig er meget generet af et snitsår i hælen, som gør det meget svært for ham at bevæge anklen. Dette skulle efter Heiner Buchinger's udtalelser være et meget større problem end selve benbrudet.

Om mulighederne for et hurtigt comeback siger Michael Schumacher selv: "Jeg satser på at være tilbage den 11. september."
Det er den weekend hvor det Italienske Grand Prix bliver afviklet på Monza banen.

Det er tidligere blevet oplyst at det ville tage Michael Schumacher imellem 12 til 16 uger at blive helt race klar, og selv om det så kun lige bliver de 12 uger, så vil han kun kunne nå at deltage i to løb mere i denne sæson, nemlig Malaysia's Grand Prix samt det Japanske Grand Prix der jo som bekendt afslutter sæsonen.

Om hans rolle i teamet når han kommer tilbage siger Michael Schumacher: "Jeg vil selvfølgelig køre for teamet, men også for at hjælpe Eddie Irvine, det har han måtte gøre for mig så mange gange, og nu er det tid til at betale tilbage. Sådan er livet, hvad enten man kan li' det eller ej".

Og så til noget helt andet, selv om det selvfølgelig stadig har forbindelse til Michael Schumacher.

Michael Schumacher's manager, Willi Weber, er ikke en mand med megen humor, men derimod en mand med stor trang til penge.
Under det netop afholdte Tyske Grand Prix, var der nogle initiativrige T-shirt sælgere der solgte T-shirts med en karikatur af Michael Schumacher med benet i gips, men det tolererede Willi Weber ikke. For efter hans mening, så er det kun "The Michael Schumacher Collection", der må udgive og sælge T-shirts med Michael Schumacher på. Og som en del at hans kontrakt med Michael Schumacher, så får han 20% at overskuddet på salg at varer fra "The Michael Schumacher Collection".
Og ikke nok med at han fik stoppet handlen med de famøse T-shirts, han har også lagt sag an imod både producenten og sælgerne.

Det har desværre ikke været muligt for Formel-1.dk at få fat i billeder af disse T-shirts, men hvis der blandt vores læsere er en der har en T-shirt eller et foto af den , så hører vi meget gerne fra denne person.

AN  

 

Hop til top Copyright ©1997-2007 f1.motorsport.dk og motorsporten.dk