Eidos
Official Formula 1 Racing
 
Minimum systemkravHop til top

 
Pentium 90 MhZ
16 MB RAM
1MB DirectX 6 Compatible Graphics Card
DirectX 6 Compatible Soundcard
4 speed CD-rom drev
Windows 95 eller 98
DirektX 6.0
 

BeskrivelseHop til top
 
Eidos der er kendt for Tomb Raider spillene, prøver nu med et F1 spil. Man må tilstå at de ikke har fuldført deres opgave ordentligt. Nå men grunden til at spillet har Officiel i titlen er at spillet bygger over 1998 sæsonen. Men Jacques Villeneuve er ikke med, sikkert fordi han vandt VM året før, i stedet hedder han Williams! og kommer fra Frankrig!
Grafikken, som faktisk kan køre uden 3D-kort, er vel nok Official Formula 1 Racings (OF1R) styrke. Den er meget anderledes fra f.eks. F1RS eller Monaco GP 2, men den er absolut værd at se på.
Eneste minus er at når man f.eks. ser bilerne fra et TV kamera kan banen eller tribunerne blive sorte og grå.
 
Den kunstige intelligens er ikke noget at råbe hurra for. De forskellige teams er delt ind i kategorier, så man nemt kan finde ud af hvem der er gode og dårlige - det er vel også godt, hvis ikke det var for at McLaren og Ferrari er 2-4 sekunder foran hold som Williams og Jordan HVER gang. Det er direkte dårligt.
 
Lyden er egentlig ikke noget særligt. Udover noget hjulspin er der ikke meget at skrive hjem om. Styringen er nem og det er nemt at finde ideallinien. Med hensyn til setup-muligheder er det meget begrænset. Der er kun de mest nødvendige ting, men det hele foregår i en 3D baseret garage, flot lavet.
 
Dette er ikke nogen vild simulator, så seriøse F1 fans skal nok holde sig til andre spil. Er det derimod dit første F1 spil er det måske et udmærket køb.
 
Grafik 80%
Gameplay 65%
Lyd 75%
Holbarhed 60%
 
Ialt 70%
 
+ Graffiken er egentlig god, God til begynderen
- Ingen simulation, Kunstig intelligens
 
Se mereHop til top
 
Her kan du finde producenten Eidos
 
Copyright ©1997-2002 Formel-1.dk