Ubi Soft’s
Formula 1 Racing Simulator
 
BeskrivelseHop til top
 
F1 Racing Simulation er Ubisofts første bud på en seriøs F1 simulator.
Man må sige at det er lykkedes dem godt. Graffiken er først og fremmest flot og kører flydende på en Pentium 233 med 3D-kort. Ubisoft har arbejdet tæt sammen med Williams F1 team for at gøre spillet så realistisk som muligt. Og det er lykkedes rigtig godt. Bilen er meget svær at styre første gang man prøver og der skal ikke meget til før den skrider ud. Hvis man f.eks. kører galt og havner i barrieren, og kommer ind på banen igen begynder bilen at trække til den ene side o.s.v.
Menuerne er bygget pænt op og de er nemme at finde rundt i. Det eneste problem er at det går så langsomt så man skulle tro det var løgn.
Lyden er egentlig ikke speciel god. Motoren lyder som en symaskine, men ellers er der fine baggrundslyde i menuerne.
Med hensyn til modstandere er F1 Racing Simualtion vel udmærket.
Modstandere prøver ikke at forsvare deres positioner hel vildt, så det er faktisk rimeligt nemt at blive overhalet. Men indtil man er rigtig god til at køre, så kan man også hurtigt blive overhaldet igen.
 
Som sagt så er her tale om en simulation. Og det betyder selvfølgelig masser af indstillings muligheder med hensyn til setup. Her kan man ændre på rigtig mange ting, og hvis der er noget man ikke ved hvad betyder, kan man trykke på en hjælpe funktion og så får man en hel smøre om det pågældende emne. Der er selvfølgelig også mulighed for telemetri udskrifter og andre finesser.
 
F1 Racing Simulation baserer sig på 1996 sæsonen. Det vil sige at Jan Magnussen ikke er med. Spillet blev lavet umidlbart efter Jacques Villeneuve vandt VM, i 1997, så han går desværre under navnet Driver X.
 
Grafik 92%
Gameplay 88%
Lyd 85%
Holbarhed 93%
 
Ialt 90%
 
+ God Grafik og mange setupmuligheder
- MEGET langsomme menuer, lyden
Se mereHop til top
 
Her kan du finde producenten UBISoft eller UBISoft.dk
eller F1 Racing Simulator
 
Copyright ©1997-2002 Formel-1.dk