Info om f1.motorsport.dk


Sitet opdateres ikke længere med nyheder.
Læs dem i stedet på Motorsporten.dk
NytTeametBaggrundIndeks Ældre Dato Nyere

 
25.6.1998
 Team- og kørersider tager form
 
24.6.1998
 Kontakt-siden er åbnet
 Info-databasen åbnet
 

Hop til top25.6.1998

Team- og kørersider tager form

Vores team- og kørersider begynder nu at antage den endelige form. Vi regner med at lægge den sidste hånd på disse sider i løbet af de kommende dage.
 
Samtidig kan vi fortælle at Banesiderne er ved at blive implementeret i den indledende fase. Der vil blive lagt banekort på de kommende dage.
HAL  

 

Hop til top24.6.1998

Kontakt-siden er åbnet

Vores kontaktside er blevet aktiveret i dag. Du kan fra denne side kontakte enhver af de til Formel-1.dk knyttede personer. Udfyld fomularen og send en mail til os med dine kommentarer. Vær dog opmærksom på at Formel-1.dk stadig er under udvikling. Dette betyder at der de næste par uger uværgeligt vil opstå småfejl. Disse behøver du naturligvis ikke rapportere. De sider der mangler, eller som forekommer ufærdige, behøver du heller ikke bruge tid på at nævne, for dem er vi allerede bekendt med. Hvis du vil se hvad det er for opgaver vi arbejder med for øjeblikket, så klik på "udvikling" øverst på denne side, der vedligeholder vi en liste.
HAL  

Info-databasen åbnet

Så er vores Infosider åbnet. Det er tanken at vi på disse sider vil lægge informationer om Formel-1.dk. Det er altså ikke her du finder information om Formel 1 generelt, det er her du holder dig orienteret om hvad der sker på selve Formel-1.dk websiten. Fra disse sider vil du også kunne finde sider der handler om teamet bag Formel-1.dk, vores historie og meget mere. Velkommen til Formel-1.dk's Informations-sider.
HAL  

 

Hop til top
Copyright ©1997-2007 f1.motorsport.dk og motorsporten.dk