Info om f1.motorsport.dk


Sitet opdateres ikke længere med nyheder.
Læs dem i stedet på Motorsporten.dk
NytTeametBaggrundIndeks Ældre Dato Nyere

 
26.6.1998
 Hvilken Browser?
 
25.6.1998
 Team- og kørersider tager form
 
24.6.1998
 Kontakt-siden er åbnet
 Info-databasen åbnet
 

Hop til top26.6.1998

Hvilken Browser?

På Internet findes der mange forskellige browsere. Er du i tvivl om hvad en browser er, så er det det program du benytter til at kigge på denne side netop nu. Nogle holder på at Netscape er den bedste browser, andre påstår hårdnakket at Internet Explorer er den bedste, og begge har naturligvis ret til at mene, hvad de gør. På Formel-1.dk har vi brugt megen tid på at der ikke skal være nogen forskel, om du bruger den ene eller den anden browser. Vi vil gerne, at vores sider ser ens ud i Netscape såvel som Internet Explorer. Det er dog en kendsgerning, at hvis vi skulle tage højde for alle forskelle, så ville vores tid i langt højere grad blive brugt på finpudsning, end på at rapportere nyt fra Formel 1 - og det ville i sig selv stå i modstrid med vores målsætning.
 
Derfor har vi besluttet at vi ikke vil designe vores side med en bestemt browser for øje, men derimod vil designe siderne efter den seneste standard der er defineret af w3.org - det konsortie der bestemmer hvordan HTML (HyperText Markup Language) og World Wide Web skal fungere.
 
Når alt dette er sagt, er det dog en kendsgerning, at Microsoft Internet Explorer 4.x for øjeblikket er den browser der tættest lever op til den seneste HTML-standard med det såkaldte CSS (Cascading Style Sheet). Derfor er det også en kendsgerning at Formel-1.dk for øjeblikket tager sig bedst ud med Internet Explorer som browser. Rent faktisk forholder det sig også således, at et klart flertal af vore brugere benytter Explorer 3.x eller nyere.
 
Hvorfor så skrive alt det her? Fordi vi gerne vil forsøge at påvirke så mange som muligt til at opgradere deres browser til den nyeste version - det være sig Netscape eller Internet Explorer. Hvis du ønsker det fulde udbytte af Formel-1.dk, så bør du hurtigst muligt opgradere din browser. Ønsker du at opleve Formel-1.dk som vi har designet den, uden nogen form for begrænsninger, så skal du downloade og benytte Microsoft Internet Explorer version 4.0.
HAL  

 

Hop til top25.6.1998

Team- og kørersider tager form

Vores team- og kørersider begynder nu at antage den endelige form. Vi regner med at lægge den sidste hånd på disse sider i løbet af de kommende dage.
 
Samtidig kan vi fortælle at Banesiderne er ved at blive implementeret i den indledende fase. Der vil blive lagt banekort på de kommende dage.
HAL  

 

Hop til top24.6.1998

Kontakt-siden er åbnet

Vores kontaktside er blevet aktiveret i dag. Du kan fra denne side kontakte enhver af de til Formel-1.dk knyttede personer. Udfyld fomularen og send en mail til os med dine kommentarer. Vær dog opmærksom på at Formel-1.dk stadig er under udvikling. Dette betyder at der de næste par uger uværgeligt vil opstå småfejl. Disse behøver du naturligvis ikke rapportere. De sider der mangler, eller som forekommer ufærdige, behøver du heller ikke bruge tid på at nævne, for dem er vi allerede bekendt med. Hvis du vil se hvad det er for opgaver vi arbejder med for øjeblikket, så klik på "udvikling" øverst på denne side, der vedligeholder vi en liste.
HAL  

Info-databasen åbnet

Så er vores Infosider åbnet. Det er tanken at vi på disse sider vil lægge informationer om Formel-1.dk. Det er altså ikke her du finder information om Formel 1 generelt, det er her du holder dig orienteret om hvad der sker på selve Formel-1.dk websiten. Fra disse sider vil du også kunne finde sider der handler om teamet bag Formel-1.dk, vores historie og meget mere. Velkommen til Formel-1.dk's Informations-sider.
HAL  

 

Hop til top
Copyright ©1997-2007 f1.motorsport.dk og motorsporten.dk