Info om f1.motorsport.dk


Sitet opdateres ikke længere med nyheder.
Læs dem i stedet på Motorsporten.dk
NytTeametBaggrundIndeks Ældre Dato Nyere

 
2.7.1998
 Hjælpen er kommet
 
1.7.1998
 Banekort klar
 Hvem ser på Formel-1.dk
 
26.6.1998
 Hvilken Browser?
 

Hop til top2.7.1998

Hjælpen er kommet

Så er vores hjælpesystem lagt ind, og det er her du kan finde hjælp til alt det du ellers ikke kan finde ud af på Formel-1.dk. Hjælpesystemet er online, men vær opmærksom på at det endnu "kun" er første udgave, og i løbet af de kommende dage vil det blive tilpasset, så har du nogen forslag er du velkommen til at skrive til Morten Pedersen med dine kommentarer.
 
Skulle nogen være i tvivl, så finder du hjælpen ved at klikke på spørgsmålstegnet øverst her på siden.
HAL  

 

Hop til top1.7.1998

Banekort klar

Så er de nye banekort lagt ind, og vi har fået alle kort med:Melbourne, Interlagos, Buenos Aires, Imola, Catalunya, Monte Carlo, Gilles Villeneuve, Magny-Cours, Silverstone, A1-Ring, Hockenheim, Hungaroring, Spa-Francorchamps, Monza, Nurburgring og Suzuka.
 
Vi har også forsøgt os med at lægge kørernes autografer ind på de respektive kørersider. Vi mangler dog stadig enkelte autografer, og skulle du ligge inde med disse autografer, og være interesseret i at "låne" dem ud, så er du velkommen til at kontakte webmaster@formel-1.dk, så laver vi en aftale.
HAL  

Hvem ser på Formel-1.dk

Ud fra vores statestik som kørte de sidste 19 dage i juni måned, kan vi se at vi kom op på 493.920 hits eller 20369 besøgende, og vores gæster er fordelt på følgende lande:
Nr.Land%
1Danmark65,30
2Sverige6,92
3USA2,69
4England2,07
5Norge1,34
6Holland1,28
7Frankrig0,60
8Tyskland0,51
9Finland0,15
10Schweiz0,06
11Italien0,06
12Ukendte18,45
AN  

 

Hop til top26.6.1998

Hvilken Browser?

På Internet findes der mange forskellige browsere. Er du i tvivl om hvad en browser er, så er det det program du benytter til at kigge på denne side netop nu. Nogle holder på at Netscape er den bedste browser, andre påstår hårdnakket at Internet Explorer er den bedste, og begge har naturligvis ret til at mene, hvad de gør. På Formel-1.dk har vi brugt megen tid på at der ikke skal være nogen forskel, om du bruger den ene eller den anden browser. Vi vil gerne, at vores sider ser ens ud i Netscape såvel som Internet Explorer. Det er dog en kendsgerning, at hvis vi skulle tage højde for alle forskelle, så ville vores tid i langt højere grad blive brugt på finpudsning, end på at rapportere nyt fra Formel 1 - og det ville i sig selv stå i modstrid med vores målsætning.
 
Derfor har vi besluttet at vi ikke vil designe vores side med en bestemt browser for øje, men derimod vil designe siderne efter den seneste standard der er defineret af w3.org - det konsortie der bestemmer hvordan HTML (HyperText Markup Language) og World Wide Web skal fungere.
 
Når alt dette er sagt, er det dog en kendsgerning, at Microsoft Internet Explorer 4.x for øjeblikket er den browser der tættest lever op til den seneste HTML-standard med det såkaldte CSS (Cascading Style Sheet). Derfor er det også en kendsgerning at Formel-1.dk for øjeblikket tager sig bedst ud med Internet Explorer som browser. Rent faktisk forholder det sig også således, at et klart flertal af vore brugere benytter Explorer 3.x eller nyere.
 
Hvorfor så skrive alt det her? Fordi vi gerne vil forsøge at påvirke så mange som muligt til at opgradere deres browser til den nyeste version - det være sig Netscape eller Internet Explorer. Hvis du ønsker det fulde udbytte af Formel-1.dk, så bør du hurtigst muligt opgradere din browser. Ønsker du at opleve Formel-1.dk som vi har designet den, uden nogen form for begrænsninger, så skal du downloade og benytte Microsoft Internet Explorer version 4.0.
HAL  

 

Hop til top
Copyright ©1997-2007 f1.motorsport.dk og motorsporten.dk