Info om f1.motorsport.dk


Sitet opdateres ikke længere med nyheder.
Læs dem i stedet på Motorsporten.dk
NytTeametBaggrundIndeks Ældre Dato Nyere

 
15.7.1998
 Der arbejdes stadig
 
3.7.1998
 Netforbindelse nede
 Lav et link til Formel-1.dk
 
2.7.1998
 Hjælpen er kommet
 

Hop til top15.7.1998

Der arbejdes stadig

Selv om man måske ikke lige kan se det, så arbejdes der intenst på Formel-1.dk. Meget af det arbejde der laves er tilretninger, hvor vi forsøger at gøre Formel-1.dk endnu lettere at bruge. I løbet af ganske kort tid vil vi envidere introducere Online diskussionsgrupper på Formel-1.dk, og her vil du have mulighed for at deltage aktivt i debatten om Formel 1 - men mere om det når vi er på plads med dette.
 
Så tab ikke modet - det er måske ikke synligt, men der arbejdes på at få de sidste ting færdige. Billeddatabasen er for øjeblikket i "betatest", og vil snart komme Online. Formel-1.dk teamsiden (med baggrundsinformation om folkene bag Formel-1.dk) kommer også snart Online, og sidst men ikke mindst bliver det snart muligt at søge frit på Formel-1.dk, samt kigge på forksllige interessante statestikker.
HAL  

 

Hop til top3.7.1998

Netforbindelse nede

Vores netforbindelse har været nede et par timer her først på aftenen grundet tekniske problemer hos vores udbyder. De blev dog løst ganske hurtigt, og vi er igen tilbage på nettet...
HAL  

Lav et link til Formel-1.dk

Hvis du har din egen hjemmeside på Internet, så har vi lavet et lille Logo som du kan benytte som link til Formel-1.dk. Dette logo kan du benytte uden forbindende, og du kan enten have det liggende på din egen side (download det ved at klikke på logoet herunder), eller du kan klistre nedenstående tekst ind i dit HTML-dokument.
 

 
Linket du kan lægge direkte ind i dit HTML-dokument skal se ud som følger: <A HREF="http://www.formel-1.dk"><IMG SRC="http://www.formel-1.dk/images/general/logo_163x46.GIF" WIDTH="163" HEIGHT="46" BORDER="0"></A>
HAL  

 

Hop til top2.7.1998

Hjælpen er kommet

Så er vores hjælpesystem lagt ind, og det er her du kan finde hjælp til alt det du ellers ikke kan finde ud af på Formel-1.dk. Hjælpesystemet er online, men vær opmærksom på at det endnu "kun" er første udgave, og i løbet af de kommende dage vil det blive tilpasset, så har du nogen forslag er du velkommen til at skrive til Morten Pedersen med dine kommentarer.
 
Skulle nogen være i tvivl, så finder du hjælpen ved at klikke på spørgsmålstegnet øverst her på siden.
HAL  

 

Hop til top
Copyright ©1997-2007 f1.motorsport.dk og motorsporten.dk