Info om f1.motorsport.dk


Sitet opdateres ikke længere med nyheder.
Læs dem i stedet på Motorsporten.dk
NytTeametBaggrundIndeks Ældre Dato Nyere

 
23.7.1998
 Pitsnak problemer løst
 Problemer med Pitsnak
 
20.7.1998
 Velkommen til
 
16.7.1998
 Ta´ med til Monza
 Søgesiden online
 

Hop til top23.7.1998

Pitsnak problemer løst

Så er problemet i Pitsnak løst, og vores Netscape brugere skulle nu have mulighed for at deltage i debatten. Samtidigt har vi rettet det så emnerne (indefor en given konference) nu sorteres datomæssigt (de nyeste øverst), i stedet for som før alfabetisk.
HAL  

Problemer med Pitsnak

Vi har konstateret at der er lidt problemer med Pitsnak, for de af vores brugere der benytter Netscape. Vi er for øjeblikket ved at løse det, og vil snarest vende tilbage med besked om at det er rettet.
HAL  

 

Hop til top20.7.1998

Velkommen til

Så er der åbnet for PitSnak på Formel-1.dk. Her kan du deltage i debatten om Formel 1 sportens mange aspekter. Du kan ytre din utilfredshed med at vi ikke kan se kvalifikationen om lørdagen på DR1, eller du kan stille et spørgsmål til nogle af de tusindvis af Formel 1 entusiaster som også bruger tid på en gang imellem at besøge Formel-1.dk.
 
Så besøg PitSnak og tag del i snakken med alle de andre. Vi håber i må få rigtigt meget glæde af de nye muligheder som dette åbner for. Velkommen i PitSnak!
HAL  

 

Hop til top16.7.1998

Ta´ med til Monza

Kan du ikke leve uden Formel 1? Får du abstinenser, hvis du ikke mindst én gang om året får lov at opleve atmosfæren ved et Formel 1 løb LIVE? Så er den nye side "Ture & Rejser" lige noget for dig. Formel-1.dk har nemlig indgået et samarbejde med Rejsegalleriet A/S om at levere en rejsepakke der kan opfylde selv den mest kræsnes ønsker om en vellykket tur til et Formel 1 løb. Du kan også bestille et gratis katalog, og læse lidt mere om de rejser som Rejsegalleriet A/S arrangerer. Klik på logoet herunder for at besøge Rejsegalleriet's side her på Formel-1.dk
 
HAL  

Søgesiden online

Så er vores søgeside Online. Det er nu muligt at søge i vores store database med artikler, pitsladder, regler, faq, info og pressemeddelelser. Klik på søg her øverst på siden, og vælg hvor, hvornår og hvad du vil kigge efter. Snarest muligt vil vi åbne for at kigge på statistikker af forskellig karakter, det vil blive muligt at sammenligne flere køreres præstationer, kigge på de sidste års hurtigste omgangstider på en bestemt bane og meget, meget mere.
HAL  

 

Hop til top
Copyright ©1997-2007 f1.motorsport.dk og motorsporten.dk