Info om f1.motorsport.dk


Sitet opdateres ikke længere med nyheder.
Læs dem i stedet på Motorsporten.dk
NytTeametBaggrundIndeks Ældre Dato Nyere

 
2.8.1998
 Databasen driller
 
25.7.1998
 Manglende strøm...
 
23.7.1998
 Pitsnak problemer løst
 Problemer med Pitsnak
 

Hop til top2.8.1998

Databasen driller

Derfor har det ikke været muligt for os at få resultaterne på i denne weekend. Så i bedes se bort fra de resultater der ER lagt ind. Vi regner med allerede mandag morgen at have rettet problemet, men lige nu er der desværre ikke ret meget vi kan gøre ved det. Vi beklager naturligvis, og vil snarest muligt se hvad vi kan gøre for at hindre en tilsvarende situation i at opstå i fremtiden.
HAL  

 

Hop til top25.7.1998

Manglende strøm...

Grundet et strømsvigt her til morgen har Formel-1.dk været af nettet i en lidt længere periode her til morgen. Dette beklager vi naturligvis. Hvis nogen skulle ligge inde med en UPS de gerne vil sponcere til driften af Formel-1.dk modtages denne med kyshånd. :-) Ellers kommer vi nok til at vente lidt før vi har råd til den slags... Vi håber dog at forsyningen fortsætter så stabilt som vi er vant til - så det ikke gentager sig alt for ofte!
HAL  

 

Hop til top23.7.1998

Pitsnak problemer løst

Så er problemet i Pitsnak løst, og vores Netscape brugere skulle nu have mulighed for at deltage i debatten. Samtidigt har vi rettet det så emnerne (indefor en given konference) nu sorteres datomæssigt (de nyeste øverst), i stedet for som før alfabetisk.
HAL  

Problemer med Pitsnak

Vi har konstateret at der er lidt problemer med Pitsnak, for de af vores brugere der benytter Netscape. Vi er for øjeblikket ved at løse det, og vil snarest vende tilbage med besked om at det er rettet.
HAL  

 

Hop til top
Copyright ©1997-2007 f1.motorsport.dk og motorsporten.dk