Info om f1.motorsport.dk


Sitet opdateres ikke længere med nyheder.
Læs dem i stedet på Motorsporten.dk
NytTeametBaggrundIndeks Ældre Dato Nyere

 
2.9.1998
 Så er vinderen fundet
 
2.8.1998
 Databasen driller
 
25.7.1998
 Manglende strøm...
 

Hop til top2.9.1998

Så er vinderen fundet

Dion Licht Jensen fra Dragør blev vinderen af vores konkurrence om en rejse til Monza. Dion's umiddebare reaktion, da vi ringede til ham og fortalte ham at han havde vundet: "Jamen det er bare helt vildt, min puls ræser bare afsted lige nu". Dion fortalte at han havde haft biltelefonen tændt hele dagen: "Normalt er den ikke tændt, men jeg har haft den tændt hele dagen i dag i håbet om at der ville komme et lille bip og fortælle at jeg havde fået en email," og han fortsætter "Det er bare en drøm der går i opfyldelse - og jeg vinder ellers aldrig noget." Formel-1.dk ønsker at lykønske Dion med rejsen, og vi forventer i morgen eftermiddag at besøge Dion og overrække ham gavekortet, og tage et billede af den heldige vinder.
 
Konkurrencen, der har kørt siden midten af juli har været en stor succes. Over 1.000 af vores brugere har besvaret vores omfattende spørgeskema - og har givet os et uvuderligt indblik i, hvem vores brugere egentligt er. Derfor vil vi gerne have lov til at takke de mange, der har besvaret vores spørgeskema. Vi er naturligvis kede af at vi ikke kunne sende nogle flere afsted til Monza, men vær forvisset om at det ikke er sidste gang vi vil lave en konkurrence her på Formel-1.dk. Vi håber naturligvis at de mange, der IKKE fik besvaret vores spørgeskema, stadig vil gøre dette, også selv om det ikke længere står en rejse på højkant.
 
Formel-1.dk vil naturligvis tage en snak med Dion nede på Monza, såvel som når han kommer hjem, så alle kan få et lille indblik i den oplevelse, der nu er blevet ham til del.
HAL  

 

Hop til top2.8.1998

Databasen driller

Derfor har det ikke været muligt for os at få resultaterne på i denne weekend. Så i bedes se bort fra de resultater der ER lagt ind. Vi regner med allerede mandag morgen at have rettet problemet, men lige nu er der desværre ikke ret meget vi kan gøre ved det. Vi beklager naturligvis, og vil snarest muligt se hvad vi kan gøre for at hindre en tilsvarende situation i at opstå i fremtiden.
HAL  

 

Hop til top25.7.1998

Manglende strøm...

Grundet et strømsvigt her til morgen har Formel-1.dk været af nettet i en lidt længere periode her til morgen. Dette beklager vi naturligvis. Hvis nogen skulle ligge inde med en UPS de gerne vil sponcere til driften af Formel-1.dk modtages denne med kyshånd. :-) Ellers kommer vi nok til at vente lidt før vi har råd til den slags... Vi håber dog at forsyningen fortsætter så stabilt som vi er vant til - så det ikke gentager sig alt for ofte!
HAL  

 

Hop til top
Copyright ©1997-2007 f1.motorsport.dk og motorsporten.dk