Info om f1.motorsport.dk


Sitet opdateres ikke længere med nyheder.
Læs dem i stedet på Motorsporten.dk
NytTeametBaggrundIndeks Ældre Dato Nyere

 
24.12.1998
 Glædelig jul
 
19.10.1998
 Info om de danske kørere
 
2.9.1998
 Så er vinderen fundet
 

Hop til top24.12.1998

Glædelig jul

Redaktionen og teamet bag Formel-1.dk ønsker vore læsere og deres familie en glædelig jul og et godt nytår, med tak for den udviste interesse i 98. Og at interessen har været stor, vidner vore seertal om: 200.000 besøgende siden siten blev lagt om i juni måned. Et tal, der gerne skulle flerdobles i 1999, og sammen med tiltag på annonceringsområdet give os mulighed for at bringe endnu flere og egenhændige førstehåndsindtryk fra de europæiske F1 Grand Prix'er.

Pitsnak vil i 99 gennemgå en mindre omlægning med nyt navn og på en en-gangs password forespørgsel, således den igen kan blive et debatforum for seriøse og entusiastiske Formel 1 fans.

Ligeledes vil der også ske ændringer i Pitsladder, så databaserne bliver endnu mere overskuelig, og søgefaciliteterne endnu bedre integreret.

Det var den mere håndfaste del for nærmeste fremtid; men visionerne mangler ikke i relation til hvad dette medie kan fremfor den skrevne, og F1 teamet arbejder på sigt med unikke projekter. Indholdet er det endnu for tidligt at løfte sløret for, blot sige, at det vil give genlyd ude i det store Cyberspace.

Endnu en gang, glædelig jul og vel mødt i 99.

Henrik Aalling

Henrik Keller

Arne Nielsen

Christian Sædder

Benjamin Bredahl

Morten R Rasmussen

Nikolai A Jørgensen

Henrik Vejgaard Jensen

Karsten Lund Henneberg

Morten Bundgaard Pedersen

KLH  

 

Hop til top19.10.1998

Info om de danske kørere

Vi får her på Formel-1.dk hver dag mange henvendelser angående de danske kørere og deres muligheder i henholdsvis Formel 1 og/eller Cart-serien. Og vi kan på nuværende tidspunkt ikke mere nå at besvare alle disse henvendelser personligt.
Men I kan alle være sikre på at lige så snart vi ved noget bestemt om hvilke teams og/eller klasser de danske top kørerer skal køre i 1999 sæsonen, så kommer det ud på siten med det samme.
I øjeblikket så holder de deres kort tæt til kroppen, for måske ikke at støde nogle af de teams som de forhandler med.
Så vi må alle væbne os med tålmodighed, indtil de frigiver nogle oplysninger.
AN  

 

Hop til top2.9.1998

Så er vinderen fundet

Dion Licht Jensen fra Dragør blev vinderen af vores konkurrence om en rejse til Monza. Dion's umiddebare reaktion, da vi ringede til ham og fortalte ham at han havde vundet: "Jamen det er bare helt vildt, min puls ræser bare afsted lige nu". Dion fortalte at han havde haft biltelefonen tændt hele dagen: "Normalt er den ikke tændt, men jeg har haft den tændt hele dagen i dag i håbet om at der ville komme et lille bip og fortælle at jeg havde fået en email," og han fortsætter "Det er bare en drøm der går i opfyldelse - og jeg vinder ellers aldrig noget." Formel-1.dk ønsker at lykønske Dion med rejsen, og vi forventer i morgen eftermiddag at besøge Dion og overrække ham gavekortet, og tage et billede af den heldige vinder.
 
Konkurrencen, der har kørt siden midten af juli har været en stor succes. Over 1.000 af vores brugere har besvaret vores omfattende spørgeskema - og har givet os et uvuderligt indblik i, hvem vores brugere egentligt er. Derfor vil vi gerne have lov til at takke de mange, der har besvaret vores spørgeskema. Vi er naturligvis kede af at vi ikke kunne sende nogle flere afsted til Monza, men vær forvisset om at det ikke er sidste gang vi vil lave en konkurrence her på Formel-1.dk. Vi håber naturligvis at de mange, der IKKE fik besvaret vores spørgeskema, stadig vil gøre dette, også selv om det ikke længere står en rejse på højkant.
 
Formel-1.dk vil naturligvis tage en snak med Dion nede på Monza, såvel som når han kommer hjem, så alle kan få et lille indblik i den oplevelse, der nu er blevet ham til del.
HAL  

 

Hop til top
Copyright ©1997-2007 f1.motorsport.dk og motorsporten.dk