Info om f1.motorsport.dk


Sitet opdateres ikke længere med nyheder.
Læs dem i stedet på Motorsporten.dk
NytTeametBaggrundIndeks Ældre Dato Nyere

 
25.3.1999
 Skift af DNS-server
 Problemer med mail
 
31.12.1998
 Godt nytår til læserne
 
24.12.1998
 Glædelig jul
 

Hop til top25.3.1999

Skift af DNS-server

I forbindelse med omlægning til anden DNS-server (den der blandt andet oversætter adressen www.formel-1.dk til en specifk IP-adresse) vil enkelte have oplevet en vis uregelmæssighed i eftermiddagstimerne d. 24/3. Omlægningen fandt sted for at sikre en mere stabil drift af vores DNS-server, og vi beklager hvis nogle har været generet heraf.
HAL  

Problemer med mail

Der har den sidste tid været nogle problemer med email's sendt til medlemmer af Formel-1.dk teamet. Disse problemer skulle nu være løst, og alle email-adresser skulle igen være aktive og fungere efter hensigten. Vi beklager de problemer som dette måtte have medført.
HAL  

 

Hop til top31.12.1998

Godt nytår til læserne

Redaktionen ønsker alle vore læsere et godt nytår. Vi er selv stolte og taknemmelige over den store interesse som vi har fået i 1998 og vi håber at den vil være bevaret i 1999 trods den grusomme mangel på danske kørere i feltet. 1998 var jo året hvor Jan Magnussen måtte se sig fyret i samme sekund tingene så ud til at vende. Og Magnussens erstatning var ingen forbedring.
De danske kørere har været hovedoverskrifter flere gange - ikke kun på Formel-1.dk. Et kort øjeblik var både Tom Kristensen og Jason Watt på tale som kørere. Endnu en gang godt nytår til alle læserne! Vi ses i 1999 - husk at sæsonen starter d. 7 Marts på Albert Park i Australien. Formel-1.dk bringer alle træningstiderne så snart de bliver offentliggjort og vi har selvfølgelig både løbsrapport og kvalifikationsrapport.
NJ  

 

Hop til top24.12.1998

Glædelig jul

Redaktionen og teamet bag Formel-1.dk ønsker vore læsere og deres familie en glædelig jul og et godt nytår, med tak for den udviste interesse i 98. Og at interessen har været stor, vidner vore seertal om: 200.000 besøgende siden siten blev lagt om i juni måned. Et tal, der gerne skulle flerdobles i 1999, og sammen med tiltag på annonceringsområdet give os mulighed for at bringe endnu flere og egenhændige førstehåndsindtryk fra de europæiske F1 Grand Prix'er.

Pitsnak vil i 99 gennemgå en mindre omlægning med nyt navn og på en en-gangs password forespørgsel, således den igen kan blive et debatforum for seriøse og entusiastiske Formel 1 fans.

Ligeledes vil der også ske ændringer i Pitsladder, så databaserne bliver endnu mere overskuelig, og søgefaciliteterne endnu bedre integreret.

Det var den mere håndfaste del for nærmeste fremtid; men visionerne mangler ikke i relation til hvad dette medie kan fremfor den skrevne, og F1 teamet arbejder på sigt med unikke projekter. Indholdet er det endnu for tidligt at løfte sløret for, blot sige, at det vil give genlyd ude i det store Cyberspace.

Endnu en gang, glædelig jul og vel mødt i 99.

Henrik Aalling

Henrik Keller

Arne Nielsen

Christian Sædder

Benjamin Bredahl

Morten R Rasmussen

Nikolai A Jørgensen

Henrik Vejgaard Jensen

Karsten Lund Henneberg

Morten Bundgaard Pedersen

KLH  

 

Hop til top
Copyright ©1997-2007 f1.motorsport.dk og motorsporten.dk