Info om f1.motorsport.dk


Sitet opdateres ikke længere med nyheder.
Læs dem i stedet på Motorsporten.dk
NytTeametBaggrundIndeks Ældre Dato Nyere

 
23.8.1999
 Flytning af server
 
11.8.1999
 Skal Formel-1.dk fortsætte?
 
25.3.1999
 Skift af DNS-server
 Problemer med mail
 

Hop til top23.8.1999

Flytning af server

Formel-1.dk serveren blev tidligere idag, mandag d. 23.08.1999, flyttet til et andet lokale, så hvis du ikke har været i stand til at komme i kontakt med den, har du hermed svaret.
MRR  

 

Hop til top11.8.1999

Skal Formel-1.dk fortsætte?

Formel-1.dk mangler gode skribenter, der har lyst til, og mod på, at skrive artikler og nyheder om Formel 1 sportens mange facetter. Hvis du besøger siden jævnligt, ved du også, hvad jobbet handler om. Desværre kan vi ikke tilbyde dig direkte betaling, men du bliver en del af et team der brænder for denne fantastiske sport, og ind imellem er der bestemt også mulighed for at komme MEGET tæt på sportens hoved-aktører. Uanset hvad, så skal det være interessen der driver værket.

Sagen er nemlig den at Formel-1.dk's nuværende skribenter alle er temmeligt trætte og overbebyrdede. Hvis du læser i pitsladder, vil du se at historierne primært skrives af de samme mennesker hver eneste dag, og det er specielt i denne afdeling at vi har brug for entusiaster, der vil bidrage til at denne site kan fortsætte. For uden frivillige skribenter, er der ingen nyheder, artikler eller resultater - og så eksisterer Formel-1.dk heller ikke ret meget længere.

Formel-1.dk er gennem årene blevet anerkendt som en af de mest omfattende og uddybende sites om Formel 1 på nettet, og så er den 100% dansk. Vi, der har skabt denne site - slidt og slæbt for at gøre den, til det den er i dag - vil naturligvis være kede af at se vores "barn" blive slukket, blot fordi vi ikke ganske enkelt ikke kan overkomme det mere.

Derfor, hvis du har lyst og mod på at rapportere fra de forskellige løb, lyst til at skrive en nyhedsartikel, eller lave lidt yderligere research for en mere dybtgående historie, så send en mail til Formel-1.dk og fortæl lidt om dig selv og din baggrund. Det er en forudsætning at du forstår engelsk i skrift såvel som tale, du skal kunne formulere dig nogenlunde skriftligt, og så skal du enten være god til at stave, eller til at betjene et program med indbygget stavekontrol. Der forudsættes intet forudgående kendskab til HTML eller grafisk design.

Hvis vi ikke får henvendelser, må vi nok drage konsekvensen og det vil i sidste instans betyde at vi slukker for Formel-1.dk. Det er dog vort håb, at vi ikke er de eneste, der har interessen, men at andre også vil bidrage. Derfor - skriv til Formel-1.dk og meld dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

Teamet bag Formel-1.dk

HAL  

 

Hop til top25.3.1999

Skift af DNS-server

I forbindelse med omlægning til anden DNS-server (den der blandt andet oversætter adressen www.formel-1.dk til en specifk IP-adresse) vil enkelte have oplevet en vis uregelmæssighed i eftermiddagstimerne d. 24/3. Omlægningen fandt sted for at sikre en mere stabil drift af vores DNS-server, og vi beklager hvis nogle har været generet heraf.
HAL  

Problemer med mail

Der har den sidste tid været nogle problemer med email's sendt til medlemmer af Formel-1.dk teamet. Disse problemer skulle nu være løst, og alle email-adresser skulle igen være aktive og fungere efter hensigten. Vi beklager de problemer som dette måtte have medført.
HAL  

 

Hop til top
Copyright ©1997-2007 f1.motorsport.dk og motorsporten.dk