Info om f1.motorsport.dk


Sitet opdateres ikke længere med nyheder.
Læs dem i stedet på Motorsporten.dk
NytTeametBaggrundIndeks Ældre Dato Nyere

 
31.3.2000
 Formel-1.dk i samarbejde med Sportal
 
12.1.2000
 Nu også boganmeldelser
 
15.11.1999
 1999 FedEx CART sæsonen
 

Hop til top31.3.2000

Formel-1.dk i samarbejde med Sportal

Formel-1.dk indgår fra i dag i Sportal-netværket for at kunne servicere de danske Formel 1-fans med bedre nyheder og billeder. Sportal er en international medievirksomhed med fokus på sport, Internet og digitale medier.

Uddrag af pressemeddelelse fra Sportal.dk

Sportal.dk optager Formel-1.dk og Golfonline.dk i netværket
"To meget populære og ledende niche websites bliver nu en del af Sportal netværket. Det drejer sig om Formel-1.dk, der gennem flere år har dækket den ypperste disciplin indenfor motorsport. Redaktionen ser Formel 1 som sport og show på samme tid – og begge dele bliver dækket året rundt.

Det andet website, som bliver optaget i Sportal netværket, er Golfonline.dk, der dækker dansk og international golf på nærmeste hold. Det sker blandt andet gennem reportager fra to af Danmarks bedste golfspillere Karina Ørum og Knud Storgaard.

Med optagelsen af de to seneste websites i netværket kan sportal.dk nu tilbyde særlige sportskanaler for ishockey, cykling, Formel 1 og golf."

Folkene bag formel-1.dk ser frem til det kommende samarbejde med Sportal, der deler de samme visioner om at kunne give sportsfans bedre muligheder for at følge sporten på tættest muligt hold via de tjenester der udbydes på Internettet.

BB  

 

Hop til top12.1.2000

Nu også boganmeldelser

Som noget nyt så vil vi her på Formel-1.dk nu også anmelde bøger, i den udstrækning som tiden tillader det.

Så som du kan se så er menupunktet "SPIL" nu ændret til "ANMELDELSER" og herunder kan man så vælge henholdsvis spil eller bøger.

God fornøjelse med læsningen!

AN  

 

Hop til top15.11.1999

1999 FedEx CART sæsonen

Vi har fra Lars Henrik Andersen, der er webmaster på "www.cart.dk" modtaget to store artikler, der indeholder en grundig gennemgang af dette års CART sæson, der er beskrivelser af alle løbene m.m.

Du finder finder de to artikler:
1999 FedEx CART sæson - Del 1
1999 FedEx CART sæson - Del 2
på vores nye side der heder "Andre klasser". Og det er også under dette punkt at CART, F3000 m.m. vil være at finde i fremtiden.

AN  

 

Hop til top
Copyright ©1997-2007 f1.motorsport.dk og motorsporten.dk