Info om f1.motorsport.dk


Sitet opdateres ikke længere med nyheder.
Læs dem i stedet på Motorsporten.dk
NytTeametBaggrundIndeks Ældre Dato Nyere

 
28.4.2000
 Nyt menupunkt - Portrætter
 
31.3.2000
 Formel-1.dk i samarbejde med Sportal
 
12.1.2000
 Nu også boganmeldelser
 

Hop til top28.4.2000

Nyt menupunkt - Portrætter

Så tager vi her på Formel-1.dk fat på en ny artikelserie med kører portrætter. Det er Martin Møller-Thomsen der er manden bag denne serie, der i første omgang handler om de glemte helte i Formel 1 sporten.

Hvis du vil se mere så vælg punktet "Portrætter" i menuen i venstre.

AN  

 

Hop til top31.3.2000

Formel-1.dk i samarbejde med Sportal

Formel-1.dk indgår fra i dag i Sportal-netværket for at kunne servicere de danske Formel 1-fans med bedre nyheder og billeder. Sportal er en international medievirksomhed med fokus på sport, Internet og digitale medier.

Uddrag af pressemeddelelse fra Sportal.dk

Sportal.dk optager Formel-1.dk og Golfonline.dk i netværket
"To meget populære og ledende niche websites bliver nu en del af Sportal netværket. Det drejer sig om Formel-1.dk, der gennem flere år har dækket den ypperste disciplin indenfor motorsport. Redaktionen ser Formel 1 som sport og show på samme tid – og begge dele bliver dækket året rundt.

Det andet website, som bliver optaget i Sportal netværket, er Golfonline.dk, der dækker dansk og international golf på nærmeste hold. Det sker blandt andet gennem reportager fra to af Danmarks bedste golfspillere Karina Ørum og Knud Storgaard.

Med optagelsen af de to seneste websites i netværket kan sportal.dk nu tilbyde særlige sportskanaler for ishockey, cykling, Formel 1 og golf."

Folkene bag formel-1.dk ser frem til det kommende samarbejde med Sportal, der deler de samme visioner om at kunne give sportsfans bedre muligheder for at følge sporten på tættest muligt hold via de tjenester der udbydes på Internettet.

BB  

 

Hop til top12.1.2000

Nu også boganmeldelser

Som noget nyt så vil vi her på Formel-1.dk nu også anmelde bøger, i den udstrækning som tiden tillader det.

Så som du kan se så er menupunktet "SPIL" nu ændret til "ANMELDELSER" og herunder kan man så vælge henholdsvis spil eller bøger.

God fornøjelse med læsningen!

AN  

 

Hop til top
Copyright ©1997-2007 f1.motorsport.dk og motorsporten.dk