Info om f1.motorsport.dk


Sitet opdateres ikke længere med nyheder.
Læs dem i stedet på Motorsporten.dk
NytTeametBaggrundIndeks Ældre Dato Nyere

 
7.5.2000
 Spil siden er opdateret
 
28.4.2000
 Nyt menupunkt - Portrætter
 
31.3.2000
 Formel-1.dk i samarbejde med Sportal
 

Hop til top7.5.2000

Spil siden er opdateret

Spil-siden har ikke været opdateret i lang tid. Men nu skulle der ske noget igen. Der er kommet et Preview af det længe ventede Grand Prix 3. Og desuden en anmeldelse af F1 Manager spillet: Grand Prix World.
PH  

 

Hop til top28.4.2000

Nyt menupunkt - Portrætter

Så tager vi her på Formel-1.dk fat på en ny artikelserie med kører portrætter. Det er Martin Møller-Thomsen der er manden bag denne serie, der i første omgang handler om de glemte helte i Formel 1 sporten.

Hvis du vil se mere så vælg punktet "Portrætter" i menuen i venstre.

AN  

 

Hop til top31.3.2000

Formel-1.dk i samarbejde med Sportal

Formel-1.dk indgår fra i dag i Sportal-netværket for at kunne servicere de danske Formel 1-fans med bedre nyheder og billeder. Sportal er en international medievirksomhed med fokus på sport, Internet og digitale medier.

Uddrag af pressemeddelelse fra Sportal.dk

Sportal.dk optager Formel-1.dk og Golfonline.dk i netværket
"To meget populære og ledende niche websites bliver nu en del af Sportal netværket. Det drejer sig om Formel-1.dk, der gennem flere år har dækket den ypperste disciplin indenfor motorsport. Redaktionen ser Formel 1 som sport og show på samme tid – og begge dele bliver dækket året rundt.

Det andet website, som bliver optaget i Sportal netværket, er Golfonline.dk, der dækker dansk og international golf på nærmeste hold. Det sker blandt andet gennem reportager fra to af Danmarks bedste golfspillere Karina Ørum og Knud Storgaard.

Med optagelsen af de to seneste websites i netværket kan sportal.dk nu tilbyde særlige sportskanaler for ishockey, cykling, Formel 1 og golf."

Folkene bag formel-1.dk ser frem til det kommende samarbejde med Sportal, der deler de samme visioner om at kunne give sportsfans bedre muligheder for at følge sporten på tættest muligt hold via de tjenester der udbydes på Internettet.

BB  

 

Hop til top
Copyright ©1997-2007 f1.motorsport.dk og motorsporten.dk