Info om f1.motorsport.dk


Sitet opdateres ikke længere med nyheder.
Læs dem i stedet på Motorsporten.dk
NytTeametBaggrundIndeks Ældre Dato Nyere

 
13.10.2000
 Til brugerne på formel-1.dk
 
19.9.2000
 Rejser til formel 1
 
13.9.2000
 Silly Season - Nyt menupunkt
 

Hop til top13.10.2000

Til brugerne på formel-1.dk

Vi har på det seneste bemærket at tonen i pitsnakken er blevet lidt for grovkornet. Dette er beklageligt og er ikke hensigten med pitsnak.

Derfor vil formel-1.dk konsekvent fjerne ethvert indlæg der måtte indeholde bemærkninger der angriber folks person - det være sig dem der er til diskussion eller deltagere i pitsnakken, samt et sprogbrug der ikke findes passende.

Alle indlæg - uanset om det så måtte indeholde en god pointe eller ej, vil blive fjernet i sin helhed.
Vi ønsker fortsat at holde debatten i gang, da vi alle er glødende entusiaster af sporten og de teams/kørere vi støtter.

Men der skal være plads til alle.

Redaktionen

XT  

 

Hop til top19.9.2000

Rejser til formel 1

Vi får til tider mails om hvordan man kan få fat i billetter til formel-1 løb, uden at købe en pakkerejse. Og det er faktisk ikke ret svært.

Vi må jo nok konstatere at her duer BilletNet ikke, men bare rolig - hjælpen er nær.

Hvis du inde på vores site, vælger "Baner" i menuen til venstre, kan du vælge hvilken bane du vil besøge. På disse sider er der adresser og links til de enkelte baner.

Du skriver/ringer/faxer bare til den, og de oplyser dig om priserne. Nogle vil have pengene for billetterne med en bankcheck (dyrt), mens andre blot beder om et Visa nr. (eller andet kreditkort).

God fornøjelse ude på de store baner.

PS: når du sender spørgsmål til Formel-1.dk, så husk at angive din rigtige e-mail adresse, ellers er det liiidt svært at svare.

AN  

 

Hop til top13.9.2000

Silly Season - Nyt menupunkt

Nu hvor det er højsæson for kørerskift, teknikere, der skifter team, team, der skifter motorleverandører, m.m. så har vi oprettet en nyt menupunkt med navnet "Silly Season", og her vil mere eller mindre løse rygter, samt bekræftede flytninger/rokader/fyringer i fremtiden blive samlet.

God fornøjelse med læsningen.

AN  

 

Hop til top
Copyright ©1997-2007 f1.motorsport.dk og motorsporten.dk