Lodtrækning for brugerundersøgelse

23.10.2000
 Sæsonen er slut

Hop til top24.2.2001

Formel-1.dk er glade for at kunne præsentere sit forslag til en konkurrence for Formel 1-fans. Vi har taget et par gammelkendte elementer fra andre konkurrencer, og så tilføjet et par nye features, som byder på nye udfordringer.

I første omgang er vi nødsaget til at gennemføre konkurrencen via mail af tekniske grunde, men konkurrencen fortsætter online på formel-1.dk snarest muligt. Men for at vinde konkurrencen gælder det om at være med fra starten, selvom det igennem hele sæsonen vil være muligt at deltage i konkurrencen.

Konkurrenceregler

Konkurrencen er opdelt i seks elementer, og i det følgende er reglerne for de enkelte elementer beskrevet:

Hvem sætter hurtigste omgang?
Gæt på den kører som sætter hurtigste omgang. Et rigtig svar giver 6 point.

Gæt på den kører der fører løbet efter 25 omgange
Her skal du gætte på hvilken kører der fører grand prix'et efter 25 omgange. Et rigtigt svar giver 6 point.

De tre teamdueller
Formel-1.dk vælger tre teamdueller, som er forskelligt fra løb til løb. Det vil sige at du skal gætte på hvilken kører der kvalificerer sig bedst i en direkte duel mod teamkammeraten i de af formel-1.dk tre udvalgte teams. Der gives 4 point for hvert rigtigt svar.

De tre udvalgte kørere
Her udvælger formel-1.dk tre navngivne kørere som er forskellige fra løb til løb. Du skal gætte placeringen i kvalifikationen på de tre kørere. Gætter du på den rigtige plads får du 10 point. Rammer du en plads over eller under, giver det 6 point. Rammer du to pladser over eller under den faktiske placering, modtager du 4 point. Der gives point for hvert gæt – således kan du score 30 point som et maksimum.

Hvor mange fuldfører
Ikke alle racere når i mål – gæt på hvor mange racere der når i mål. Der gives 10 point for et rigtigt svar. Gætter du en over eller under, giver det 6 point, og ligeledes hvis du gætter to over eller under modtager du 4 point.

Gæt top-6 i grand prix'et
Her skal du gætte på de seks første i grand prix'et. Der gives 10 point for en rigtig gættet placering. Du modtager 6 point hvis du har ramt en placering over eller under, og ligeledes 4 point hvis du rammer to pladser over eller under. Det betyder rent faktisk også at du kan få point, såfremt din valgte kører slutter udenfor top-6.

Hvem kan deltage?

Alle kan deltage – også skribenter på formel-1.dk (de har dog ikke mulighed for at vinde evt. præmier)

Hvordan foregår konkurrencen?

Indtil videre vil det foregå på den måde at du sender en mail ved at klikke her.

Du vil indtræde i konkurrencen fra det næste grand prix i Malaysia, og modtager spørgsmålene til det kommende grand prix pr. mail. Du skal have fremsendt dine svar til det australske grand prix senest torsdag den 15.03.2001 klokken 23:59. Du kan dog til hver en tid komme ind i konkurrencen, men får selvfølgelig ingen point for de løb der er kørt, men træder ind i konkurrencen med det laveste antal point i den samlede stilling.

Efter hvert løb bliver stillingen opgjort, og kan læses på sitet dagen efter løbet. I tilfælde af tvivlsspørgsmål ved tolkning af reglerne forbeholder formel-1.dk sig alle rettigheder til at afgøre udfaldet. Eventuelle småjusteringer til reglementet vil også blive annonceret.
I forbindelse med opgivelsen af e-mailadresse, vil de kun blive brugt til Formel 1-konkurrencen.

Rigtig god fornøjelse – og hold øje med eventuel nyheder i forbindelse med konkurrencen.

Tilmeld dig til Formel 1-konkurrencen.

BB

Hop til top16.11.2000

Vi takker for den store deltagelse i vores brugerundersøgelse. Det har givet os mange gode informationer til en videreudvikling af sitet. I går blev der udtrukket følgende vindere i forbindelse med undersøgelsen.

Hop til top23.10.2000

Og hvad så - bliver der så stille her på Formel-1.dk indtil det første løb i 2001? Nej, vi vil vinteren igennem holde siten opdateret med nyheder, artikler, silly season, testrapporter, præsentationer af de nye modeller samt alt det andet der rører sig omkring Formel 1 i vinterens løb.

Vi har blandt andet ud fra vores brugerundersøgelse, fået et godt indblik i hvad det er der interesserer vores læsere, og vi vi da forsøge at tilfredsstille så mange af dem som det overhovedet er muligt. Så se trygt frem til en masse spændende artikler her i vinterens løb.

Så selv om racesæsonen er ovre for i år, så er nyheds- og artikelsæsonen ikke ovre.