Pitsladder


Sitet opdateres ikke længere med nyheder.
Læs dem i stedet på Motorsporten.dk

Ældre Dato Nyere    Indeks

 
14.7.1999
 Fisichella kørte galt på Monza
 Damon Hill bliver
 98% af biletterne til det Tyske GP er solgt
 Villeneuve gjorde det for 8. gang
 Test på Monza i denne uge
 Sagen om Häkkinen undersøges
 
13.7.1999
 Salo overtager Schumachers plads
 Hvem afløser Michael Schumacher - Part 3
 Hvem afløser Michael Schumacher - Part 2
 Badoer Tester på Fiorano
 Hill tøver
 

Hop til top14.7.1999

Fisichella kørte galt på Monza

Benetton chaufføren Giancarlo Fisichella, kom lettere til skade med sit knæ, da han kørte galt i sin Benetton tirsdag på Monza. En talsmand fra teamet har sagt at Fisichella ramte sikkerheds barrieren med 150 km/t efter det første sving, og bilen blev total smadret.

Fisichella blev umiddelbart efter uheldet ført til det lokale medical center og denne test session blev øjeblikkeligt stoppet i en time. Han er blevet clearet til at fortsætte testen, og Benetton flyve en ny bil til Italien til ham.

HVJ  


Hop til top
Damon Hill bliver

Efter et godt løb i England, har Damon Hill besluttet at køre sæsonen færdig. Damon Hill har i dag beslutte at han bliver resten af sæsonen hos Benson and Hedges Jordan teamet, i et forsøg på at få den højeste placering til teamet i formel 1 nogensinde.

Jordan Mugen-Honda er lige nu nummer 3 i konstruktørenes mesterskab, Denne placering blev sikret af Damon Hille, efter han blev nummer 5 i søndagens Britiske Grand Prix.

Hill siger "Jeg ser frem til at kunne hjælpe Benson and Hedges Jordan, med at sikre dem, teamets højeste placering i konstruktørenes mesterskab."

Eddie Jordan tilføjer "Vi er alle sammen glade for Damon's beslutning.."

både Hill og Jordan er lige nu på ferie med deres familier. B & H Jordan vil være med til testen i denne uge på Monza, med kørene Shinji Nakano og Heinz-Harald Frentzen.

HVJ  


Hop til top
98% af biletterne til det Tyske GP er solgt

De seneste rapporter siger at Michael Schumacher er ude af Formel 1 i de næste 6~8 uger og han kommer der derfor ikke til at kører på sin hjemmebane den 1. August.

Direktøren for det Tyske Grand Prix Andreas Meyer har sagt "Vi er selvfølgeligt meget kede af at Schumacher er kommet til skade for vi har derved mistet hovedattraktionen , men det forventes at Michael kommer til løbet som tilskurer, for hans fans vil se ham."

på nuværende tidspunkt har vi solgt 98% af de 110 000 biletter men vi forventer ikke at brænde inde med de resterende biletter, på grund af Schumacher's ulykke.

HVJ  


Hop til top
Villeneuve gjorde det for 8. gang

Det var ottende gang i år, hvor det lykkedes Jacques Villeneuve ikke at komme igennem løbet. Søndagens løb startede også dårligt for BAR køreren, da han stallede sin bil på gridden ved den første start. Da løbet blev restartet efter Michael Schumacher's ulykke, var Villeneuve nød til at bruge reservebilen, men på 30. omgang stoppede han Britiske GP da hans bil pludseligt satte ud.

Villeneuve sagde bagefter at han ikke ved hvorfor bilen pludseligt stoppede, og han tilføjer at teamet åbenbart ikke har fået løst problemerne med holdbarheden på bilen. Hans teamkammerat Ricardo Zonta kom heller ikke igennem det Britiske GP og han udgik på 41. omgang

Efter testen på Silverstone hvilket var en forberedelse til det Britiske GP, skulle Craig Pollock have sagt: "Vi har gjort store fremskridt siden sæsonstarten, specielt hvad angår holdbarhed på bilen. Og vi er glade for at have biler som kan komme igennem løbene".

Søndagens løb viste at han tog fejl og efter løbet skulle han have sagt "Vores holdbarhed var åbenbart ikke så god, så vi må arbejde hårdt op imod det næste løb".

HVJ  


Hop til top
Test på Monza i denne uge

Som forberedelse til sæsonens 9. Grand Prix, kommer alle teams til test på Monza i denne uge.

Det er en tredags test, som køres fra den 13. til den 15. Juli. Temasne kan vælge imellem soft og medium compound som forberedelse til det Østrigske GP om små 14 dage.

HVJ  


Hop til top
Sagen om Häkkinen undersøges

Mika Häkkinen udgik på 36. omg. af det Britiske GP, da teamet kaldte ham, for at undgå en potentiel ulykke. Risikoen opstod efter Häkkinen's andet pit stop på 30. omg. da McLaren mekanikerne havde nogle problemer med at få det højre baghjul på bilen og på den første omgang fløj det af bilen.

Ifølge Tyler Alexander, var der ikke nogle problemer med hjulbolten så han vil være varsom med at beskylde nogen for fejlen. Han sagde flg. om proceduren ved et pit stop: "De gutter skifter dæk så ekstremt hurtigt. Hvis de fejler, er de skyld i at chaufføren får et dårligt løb. Det var de samme gutter der puttede dæk på Häkkinen's bil, som skiftede dæk på Coulthard's bil og på hans bil fungerede det, og han vandt løbet."

Ifølge Dave Ryan bliver sagen undersøg internt, således at man kan undgå sådanne situationer fremover.

HVJ  


 

Hop til top13.7.1999

Salo overtager Schumachers plads

Som ventet blev det Mika Salo, der efterhånden er ved at være en af Formel 1's bedste reservekørere, der overtager Michael Schumachers plads. Jean Alesi blev ellers tilbud pladsen, men han ville ikke køre som reserve - og vil under ingen omstændigheder køre i teamet uden Schumacher.

Ifølge en talsmand fra Ferrari har man indgået en kontrakt der løber i foreløbig tre løb, startende med det østrigske grand prix. Det ser ud til at man endvidere har sikret sig Salos assistance hvis det skulle vise sig at Michael Schumacher må blive udenfor i flere løb.

Mika Salo må glæde sig over at have valgt som han gjorde til denne sæson - forlod Arrows og har indtil videre været en værdsat reservekører - og endda for det mest traditionsrige team i Formel 1. For første gang har Salo en hurtig racer - og selvom det er Irvine der skal køres for bliver det interessant at se hvad han kan udrette.

BB  


Hop til top
Hvem afløser Michael Schumacher - Part 3

Jeg har nylig hørt, at M.S. skal afløses af Mika Salo forløbig i 3 løb med option for flere.
(Kilde radio VLR, Vejle.)
PDL  


Hop til top
Hvem afløser Michael Schumacher - Part 2

Michael Schumacher var mandag kommet så meget til hægterne, at han kunne udtale sig om ulykken på Silverstone. Han var ved godt mod og imødeså en pause på 2-3 måneder. Han erkendte, at han havde været heldig med at slippe med et benbrud, som endda var 'ukompliceret'. Schumacher regner med at være tilbage til sæsonens sidste 3-4 løb, men ser i øjnene at han er ude af årets titelkamp.

Hos Ferrari arbejdede man mandag på højtryk for at finde Schumachers afløser. Som tidligere omtalt var Jean Alesi favorit, men mandag udtalte han sig ret afvisende overfor muligheden:: "Jeg vil kun køre for Ferrari, som Schumachers holdkammerat. Jeg er ikke interesseret i at afløser ham for et par måneder, selvom Michael Schumacher er min ven og jeg holder meget af Ferrari, er jeg ikke interesseret på de betingelser". Senere mandag forlyd det fra Mika Salos manager Mike Greasley, at han på Salos vegne i løbet af mandagen har forhandlet med Ferrari, og at finnen dermed er favorit til sædet. Salo er imidlertid stadig på kontrakt hos BAR, hvilket givetvis kan komplicere sagen.

Under alle omstændigheder bliver det spænende at se, hvem der deltage i testen på Monza, som starter i morgen. Luca Badoer synes at være sikker. Han testede allerede mandag i en Ferrari F399 på Fiorano. Imorgen er han på Monza sammen med Eddia Irvine. Spørgsmålet er om Salo også dukker op - og måske alligevel Alesi?

TK  


Hop til top
Badoer Tester på Fiorano

Ferrari's testkører Luca Badoer har testet på Fiorano i går. Badoer testede nogle nye stumper på F399. Han kørte ialt 26 omgange, med en bedste tid på 1:05.476. Testen startede klokken 11:00 og sluttede klokken 18:30. i dag skal Eddie Irvine teste på Monza.
HVJ  


Hop til top
Hill tøver

Hos Jordan er det store spørgsmål om Hill stopper eller fortsætter året ud. Efter at Hill ovenpå Frankrigs Grand Prix for fjorten dage siden var nærmest nedslået og klar til at lægge hjelmen på hylden er han tilsyneladende vendt 180 grader.

Efter først en god test på Silverstone og siden en flot 5. plads i løbet i går er Hill åbenbart tillokket af muligheden for at fortsætte sæsonen ud. Bilen fungerer pludselig for Hill og han føler, at han vil være i stand til at score flere points i de kommende løb.

Hvis Hill som bebudet skulle stoppe nu, er den mest sandsynlige afløser den unge tysker Nick Heidfeld, som kører F3000 for West McLarens juniorteam. Ron Dennis har givet grønt lys for et udlån til Jordan resten af sæsonen og får dermed også testet, om Heidfeld er klar til et sæde hos McLaren, hvor han har været nævnt som afløser for Coulthard. En afklaring af den noget grumsede situation hos Jordan forventes en af de nærmeste dage. Eddie Jordan har efter sigende også bedt Damon Hill om at beslutte sig lidt hurtigt.

TK  


 

Hop til top Copyright ©1997-2007 f1.motorsport.dk og motorsporten.dk