Pitsladder


Sitet opdateres ikke længere med nyheder.
Læs dem i stedet på Motorsporten.dk

Ældre Dato Nyere    Indeks

 
18.7.1999
 Hvornår kommer Schumi tilbage
 Verstappen skulle have afløst Hill
 Irvine vil være nummer 1
 DAIMLERCHRYSLER laver en MERCEDES-BENZ SLR
 
17.7.1999
 Salos første test hos Ferrari
 

Hop til top18.7.1999

Hvornår kommer Schumi tilbage

Ifølge den Tyske Avis "Die Welt", kan Michael Schumacher komme tilbage til formel 1 før end tidligere antaget. Avisen skriver også at Schumacher's Ferrari vil blive forret med noget blødt materiale or at beskytte hans ben, som han brækkede under det Britiske Grand Prix.

Den Tyske Avis siger at Ferrari' tekniske chef Ross Brawn tror på at det er teknisk muligt at lave en bil hvor gassen styres med hånden. Dette stemmer dog ikke helt med det interviewsom vi bringer her på siten med Ross Brawn

Der er dog slet ikke nogen indikationer af om det her bliver lavet siger Willy Weber, en hurtig tilbagevenden til sport vil ikke ubetinget være en god ting.
Weber siger, 'vil vil ikke tage chancen. Schumi har ikke lyst til at komme for hurtigt tilbage, med risiko for en endnu mere langvarig skade.'

HVJ  


Hop til top
Verstappen skulle have afløst Hill

Jos Verstappens manager Huub Rothengather, har sagt at Verstappen skulle have afløst Hill, hvis britten havde stoppet sin karriere efter det Engelske Grand Prix.

Rothengather har udtalt til et Hollandsk Formel 1 blad, at han og Verstappen var lige så meget i tvivl om hvad Hill ville gøre, som alle andre. "Det eneste jeg ved, er at Eddie Jordan sagde til mig at Jos skulle kører hvis Hill stoppede, men der er ikke skrevet nogen form for kontrakt endnut.".

HVJ  


Hop til top
Irvine vil være nummer 1

Eddie Irvine har advaret Ferrari om hvis han vinder mesterskabet i år, vil han ikke acceptere at være anden kører næste år.

Der står i Michael kontrakt at han er nummer 1, og at jeg er nummer 2. Men det skal der laves om på hvis jeg bliver mester og dermed skal køre med nummer 1 på min bil næste sæson.

Irvine har overtage rollen som førstekører på det hæderkronede Ferrari team efter teamkammeraten Michael Schumacher forulykkede under det Britiske Grand Prix og brækkede sit ben.

Vi forventer at Schumacher er ude af formel 1 i mindst fire løb, og der er andre der mener at han måske slet ike kommer tilbage merer i denne sæson.
Irvine har allerede en gang i år været illoyal overfor Ferrari, og gjort team bosserne godt sure, ved at offentliggøre detaljer fra hans kontrakt.

Han er kun 8 point bag verdensmesteren Mika Häkkinen, som i øjeblikket fører mesterskabet.
Irvine har sagt at Ferrari stadig mangler lidt for at blive lige så hurtige som McLaren.

HVJ  


Hop til top
DAIMLERCHRYSLER laver en MERCEDES-BENZ SLR

Det 21. århundredes Super sports vogn
Udvikling og produktion, sker hos McLaren Cars Ltd.
Totalomkostning omkr. 200 millioner Euro
Chassiet laves af carbon fibre og andre avancerede materialer

DaimlerChrysler har nu annonceret at de går ind i et projekt hvor der skal laves en Mercedes-Benz SLR i samarbejde med McLaren Cars Ltd.

De to firmaer vil tilsammen bruge 200 million EURO på projektet. Bilen vil komme til at udstråle styrke, stil og Mercedes-Benz elegance og vil blive produceret med brug af den seneste state-of-the-art produktions tekniker i de nye TAG McLaren faciliteter som er ved at blive bygge i Woking, England. Det forventes at super sports bilen er klar til produktion i 2003.

Mercedes-Benz SLR, DaimlerChrysler og McLaren vil overføre en del teknologi fra formel 1 sporten, i et forsøg på at lave den mest avancerede gade bil nogensinde, og på at for den hæderkronede sølvpil.

Markedet for super sportsvogne har ikke været ret godt de seneste år, det mærkede McLaren selv da de sidst lave deres F1 GTR, som de tabte mange penge på, men ifølge finans eksperter vil dette marked blive fordoblet over de næste 5 år, og der skulle dermed være et marked på 2500 biler om året.
DaimlerChrysler forventer at de kan sælge 20 % af det marked. Det største marked for Mercedes-Benz SLR vil blive USA, Europa, Japan og Mellemøsten.

Mercedes-Benz SLR bliver udstyret med en V8 motor, som leverer mere end 544 HK. Bilen skal komme til at veje maksimalt 1400 kilo, hvilket gør den i stand til at accelerere meget hurtigt. Bilen bliver udstyret med en supercharger og en speciel vand baseret charge air cooler. Motoren vil kommet levere mere end 700 Newton meter ved 4000 o/min.

Front sektionen på bilen vil få et Formel 1 look, men den beholder 300 SL dørene for design skyld. Bilen bliver en kombination af super sports vogn og Mercedes-Benz stil. Fronten på den nye Mercedes' får de karakteristiske fire øjne, og stjernen i midten den får også en dobbelt vinge nederst i fronten - og den kommer dermed til at lede tankerne lidt hænd på den nuværende McLaren Mercedes formel 1 racer. Designet af motorcoveret henter man fra SL sports vognen fra 50'erne. Ligesom man og monterer bilen med mågevinge døre som åbnes ved hjælp af nogle gas dæmpere.
Det bliver simpelthen en moderne sølvpil.

HVJ  


 

Hop til top17.7.1999

Salos første test hos Ferrari

Onsdag var en travl dag for Mika Salo. Han brugte dagen på at teste på Fiorano og at lære bilen at kende. Tirsdag eftermiddag var første Salos første møde F399'en da sædet skulle indstilles. Men onsdag var hans første hele testdag. Vejret var godt og han kørte 100 omgange, med bedste tid 1:03.423 De første 20 omgange gik med vænne sig til bilen, resten af testen med at finde set-ups

Bagefter holdt finnen realistisk da han fortalte om hans oplevelse af bilen, men han kunne ikke skjule sin glæde over at være i gang igen: "Der er mange nye ting i bilen, som jeg er nød til at lære og det vil tage sin tid, men jeg er sikker på jeg vil få styr på det. Jeg ved det er en fantastisk mulighed - alle køreres drøm om at køre for Ferrari. I går, da jeg lå i min seng, og tænkte kunne jeg slet ikke holde op med at smile" Om Scumacher sagde han: "Selvfølgelig, er det en svær situation for mig at være i Michaels bil - det meget uheldigt hvad der skete med ham og jeg håber han kommer sig hurtigt.". Salo fortalte at han håber at kunne besøge Schumacher før Østrigs GP d. 25. for at spørge ham ud om bilen.

Det var egentlig meningen at testen skulle forsætte i dag, men det måtte Salo aflyse: lørdag bliver han gift med sin japanske kæreste!

CBA  


 

Hop til top Copyright ©1997-2007 f1.motorsport.dk og motorsporten.dk