Pitsladder


Sitet opdateres ikke længere med nyheder.
Læs dem i stedet på Motorsporten.dk

Ældre Dato Nyere    Indeks

 
28.7.1999
 Barrichello håber på regnvejr
 Kommer Schumacher hurtigere tilbage
 Skal Irvine køre for McLaren
 
27.7.1999
 Hvad gik der galt Coulthard?
 

Hop til top28.7.1999

Barrichello håber på regnvejr

Rubens Barrichello sagde i mandags at han bedst kan lide at køre i regnvejr og han håber selvfølgeligt derfor på regnvejr på Hockenheim, og hvis det bliver sådan tror han på en top 3 placering, hvis det derimod bliver tørvejr tror han på en top 6 placering.

Barrichello har udtalt at med Schumacher ude i denne sæson, tror han på flere podieplaceringer og forhåbentlig en sejr.

HVJ  


Hop til top
Kommer Schumacher hurtigere tilbage

Ifølge Michael Schumacher's talsmand Heiner Buckinger, ville et normalt menneske skulle holde en pause på 12-16 uger efter et uheld som Schumacher havde på Silverstone.

Han har indikeret at Michael vil komme til hægterne meget hurtigere, selvom ingen ved noget om det.

Spekulationer om at Schumacher er tilbage bag rattet om to uger er der nok ikke så meget hold i, selvom Buckinger siger "jeg tror at Michael er tilbage på banen om et par uger, men han kommer helt sikkert ikke ud at køre før han er helt klar til det".

Michael Schumacher er lige nu i gang med et genoptræningsprogram, som inkludere et årdt fitness program. Flere kilder siger at Schumacher allerede er oppegånde, dog går han med en krykke.

Schumacher skal dog overholde visse regler for at kunne komme tilbage til sin Ferrari Formel 1 racer. FIA's reglement siger nemlig at han ved egen hjælp skal kunne komme ud af bilen på under 5 sekunder

Man skønner at Schumacher kommer tilbage til det Italienske Grand Prix. Han ligger lige nu nummer 3 i kørenes mesterskab, kun 12 point efter Mika Häkkinen. Men Eddie Irvine vil helt sikkert forsøge at tage så mange point som muligt fra McLaren kørerne indtil Schumi kommer tilbage.

Mange fans havde troet og håbet på at deres helt Michael Schumacher ville vise sig ved kommende Grand Prix på Hockenheim som tilskuer, men det vil ikke ske. Hans Manager Willie Weber vil prøve at få arrangeret et LIVE tv interview til tilskuerne. Det bliver vist på storskærmene som opstillet rundt på banen. Dette arrangement afhænger af om Bernie Ecclestone giver lov til den transmission.

FIA's præsident Max Mosley savner Michael Schumacher også selvom Eddie Irvine gjordet helt fantastisk på A1 ring. "Ingen racerkører på denne jord kan erstatte ham".

HVJ  


Hop til top
Skal Irvine køre for McLaren

Igennem de sidste par måneder har Eddie Irvine på tale til McLaren teamet, som mulig afløse til David Coulthard til 2000 sæsonen. Begge parter har selvfølgeligt benægtet alt omkring dette.

Rygter siger at Eddie Irvine allerede har haft samtaler med Ron Dennis, og man skulle efter sigende være så langt nede i detaljer at der er diskuteret indholdet i kontrakten.

Rygterne om Irvine og McLaren fortsætter, selvom der de seneste dage har være udtalelser om at man hos McLaren ville beholde de samme kører i år 2000. Uheldet i sidste weekend satte yderligere skub i rygterne, og måske var det, det der skulle til for at Ron Dennis kunne træffe sit valg?

HVJ  


 

Hop til top27.7.1999

Hvad gik der galt Coulthard?

David Coulthard har ikke været inde i varmen hos Mika Häkkinen siden søndagens Østrigske Grand Prix.

Uheldet i Remus kurven, forhindrede Mika Häkkinen i at vinde det Østrigske Grand Prix. Men helt fantastisk kørsel fra Häkkinens side førte ham op på en tredje plads.

"Jeg er bestem ikke tilfreds med min tredje plads," sagde Häkkinen. "Jeg er MEGET sur og skuffet."

Inden der blev sagt mere, blev Häkkinen og Coulthard trukket om i McLaren motorhome hvor de holdt møde med McLaren team boss Ron Dennis og Mercedes sports chef Norbert Haug, for at få snakket om den kontroversielle kollision.

Haug sagde efter det interne møde "Det stunt som Coulthard lavede, kan komme til at koste Mika og teamet VM titlen. Men hvis det gør det er det okay. Det var et almindelig race uheld og det er bedre at chaufførene er aggressive end at vi kontrollerer dem hele tiden." Og han tilføjede "Mesterskabet er helt åbent efter dette Grand Prix og det må da være skønt for alle F1 fans."

Coulthard har selv sagt at det var et mareridt at køre ind i sin holdkammerat, og han undskylder overfor alle.

"Jeg er meget ked af det der er sket," siger skotten "jeg fejlbedømte fuldstændigt det andet sving og prøvede derfor at komme inden om Häkkinen. Det var min skyld. Jeg havde hele weekenden været hurtigere end Mika igennem det sving, men jeg fejlbedømte det. Det er bare de ting der sker. Jeg er også skuffet over at jeg ikke selv kunne gøre det bedre og komme ud foran Eddie efter pit-stoppet."

Ron Dennis var hurtig til at forsøge at dæmpe hele situationen "Det der skete idag kan gøre stemningen i teamet meget anstrengt. David har givet Mika en undskyldning, som han har accepteret."

Om aftenen da tingen var faldet lidt til ro, langede Coulthard ud efter nogle back-markers "Zanardi er ikke professionel på en racerbane, han flytter sig simpelthen ikke for de hurtige biler. Men sådan er motorløb. Nogle gange møde mand idioter på en racerbane," sagde Coulthard, og tilføjer at han er ked af det på Häkkinen's vegne.

Mika Häkkinen har udtalt flg. om uheldet "Jeg var virkeligt meget ophidset da det skete. David kostede mig sejren. Hvis den halvh.. ikke havde skubbet mig af banen, havde jeg vundet med en halv omgang ned til nummer 2 - Jeg var hurtigere end alle de andre hele weekenden. Når jeg ser min teamkammerat i spejlet, forventer jeg ikke at han køre ind i mig. Men jeg har accepteret at han ikke gjorde det med vilje."

David Coulthard's position i McLaren-Mercedes teamet ser ikke ud til at være i fare på grund af den forgangende weekends hændelse. Mika og David bliver efter sigende også i teamet i år 2000 sæsonen.
Ron Dennis siger "Det der skete i weekenden har ikke nogen indflydelse på næste sæson. Hvorfor skulle det være sådan?"

Ron Dennis, har dog stadig sin humor i behold "Jeg håber at Bernie bifalder vores måde at gøre formel 1 sporten spændende!"

Häkkinen gør dog et nyt forsøg på at vinde et løb i sin McLaren racer på power bane Hockenheim, hvor han sidste lammetævede Ferrari bilerne. Tyske Michael Schumacher kommer ikke til start i på sin hjemmebane på grund af ulykken på Silverstone, men der er jo også et spørgsmål som vi alle sammen stiller os selv efter Irvine's sejr, "vil savne Michael Schumacher?"

HVJ  


 

Hop til top Copyright ©1997-2007 f1.motorsport.dk og motorsporten.dk