Pitsladder


Sitet opdateres ikke længere med nyheder.
Læs dem i stedet på Motorsporten.dk

Ældre Dato Nyere    Indeks

 
21.9.1998
 Bridgestone advarer Mosley
 Villeneuve: Ferrari = Team Schumacher
 Tragisk ulykke på Nürburgring
 
20.9.1998
 Las Vegas ude
 

Hop til top21.9.1998

Bridgestone advarer Mosley

Bridgestone går nu hårdere til værks i deres protest mod FIAs forslag om endnu flere riller i næste års dæk. Bridgestone siger at de måske ikke vil være i stand til at lave nok dæk til alle teams, eller også vil dækkene ikke være udviklet nok. FIA offentliggør de nye regler den 15. oktober. I værste fald kan Bridgestone nægte at levere dæk, hvis de ikke får deres vilje. Hvis dette sker,vil hele feltet være nødt til at køre løbene på deres fælge!
NJ  


Hop til top
Villeneuve: Ferrari = Team Schumacher

Jacques Villeneuve beskylder nu officials for at favorisere Michael Schumacher: "Det ville være alle tiders hvis Mika Hakkinen skulle blive min efterfølger til VM-titlen, men fra min side ville det være en lettelse hvis Schumacher vandt. Så ville jeg vide at der ikke ville være nogle som hjalp ham med at vinde i næste sæson."
Villeneuve fortsatte med at rose McLaren: "McLaren har den bedste bil og 2 gode kørere, men alligevel gør de alt for at tabe VM. I starten af sæsonen var de så langt foran alle andre, at de glemte alt om at videreudvikle. De er ved at komme tilbage, men nu må de indstille sig på det faktum at Michael altid er på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt." Villeneuve sluttede med at lange ud efter Ferrari: "Ferrari findes ikke!. Teamet er registreret som Ferrari, men det er Schumacher som udsteder ordrerne. Alle arbejder for "Team Schumacher". Villeneuve udtalte desuden at Ralf Schumacher virker som en "flink fyr".
NJ  


Hop til top
Tragisk ulykke på Nürburgring

En Tysk racerkører blev dræbt efter en ulykke på Nürburgring. Det er i øvrigt her der køres Formel 1 næste weekend (Luxemburg Grand Prix). Det var et high-speed crash i Briedscheid sektionen på den gamle Nürburgring, hvor den 40 årige Wolfgang Scholz kørte galt. Touring car køreren kom selvfølgelig under behandling i ambulancen, men han døde desværre inden han nåede til helikopteren, som skulle have transporteret ham til hospitalet. FIA har allerede aftalt et møde hvor både banens officials og FIA deltager. På mødet skal der diskuteres sikkerhed på denne bane. Det skal samtidig lige siges at den del af banen hvor Scholz blev dræbt, ikke indgår som en del af formel 1 banen.
HVJ  


 

Hop til top20.9.1998

Las Vegas ude

Så ser det ud som om at Las Vegas er ude af kapløbet om at afholde det næste Amerikanske Grand Prix. Myndighederne i Las Vegas var blevet præsenteret for en plan der inkluderede en ny motorbane med en 18 hullers golfbane inde på centerområdet. Men myndighederne valgte en golfbane med 27 huller og ingen motorbane i stedet for. Lederen af kampangen for at få et Amerikansk Grand Prix til Las Vegas, Tommy Baker, udtaler: "Det var den perfekte plan. Las Vegas har masser af hoteller og andre faciliteter der ville gøre det naturligt at lægge Grand Prix løbet her. Muligheder som ikke findes andre steder i Amerika på nuværende tidspunkt.
Så nu er det Indianapolis, San Francisco og Dallas der er tilbage til at kæmpe om Grand Prix løbet.
AN  


 

Hop til top Copyright ©1997-2007 f1.motorsport.dk og motorsporten.dk