Pitsladder


Sitet opdateres ikke længere med nyheder.
Læs dem i stedet på Motorsporten.dk

Ældre Dato Nyere    Indeks

 
22.9.1998
 Schumacher d. II og Zanardi til Williams
 Zanardi skal teste for Williams
 
21.9.1998
 Bridgestone advarer Mosley
 Villeneuve: Ferrari = Team Schumacher
 Tragisk ulykke på Nürburgring
 

Hop til top22.9.1998

Schumacher d. II og Zanardi til Williams

Teamchef Frank Williams og Ralf Schumachers manager Willy Weber bekendtgjorde idag, at Ralf Schumacher vil køre for Williams i næste sæson. Ralf, der først blev fritstillet for 14 dage siden af sin nuværende arbejdsgiver Jordan takket været Bernie Ecclestones intervention, har underskrevet en 4 årig kontrakt.
Hans teamkolega bliver den nuværende og nykronede ChampCar mester Alex Zanardi. Alex havde følgende kommentarer til sin nye kontrakt og afsluttede Cart kariere: " Det var været fantastiske 3 år hos Target/ Chip Ganassi Racing og helt ærligt: Jeg havde chancen til at forlade teamet tidligere, men overvejede det ikke en gang, da Chip altid stod for de bedste muligheder. Jeg føler, at have fået det optimale ud af de sidste tre år; men tiden er nu også inde til et nyt kapitel i mit liv. Jeg havde en masse valgmuligheder undervejs, men følte til sidst, at Williams har de nødvendige ressourcer til opfyldelse af mine behov. " Frank Williams kom selv med følgende optimistiske udtalelser: " Vi tror på, at have fundet en meget stærk bemanding til 99 sæsonen. Begge kørere vil bringe deres egen helt specielle kvalitet med ind i teamet " Han fortsatte: " Vi glæder os til at arbejde med begge kørere, og er meget spændte på hvad den anden " Transatlantiske " mester har at byde teamet. Og Ralf har på det seneste vist sit enorme potentiale og med mulighederne for en stor karriere for sig. De er begge to " Fuldblods Racere " som vil sikre den nødvendige konkurrence kørerne imellem "
(KLH)
NJ  


Hop til top
Zanardi skal teste for Williams

Talsmanden fra Williams teamet, siger at Alex Zanardi vil få sin første test engang i oktober måned. Det forventes at Williams teamet kommer med en officiel pressemeddelelse meget snart. Juan Pablo Montoya er en af de personer der kan komme til at køre sammen med Zanardi næste år.
HVJ  


 

Hop til top21.9.1998

Bridgestone advarer Mosley

Bridgestone går nu hårdere til værks i deres protest mod FIAs forslag om endnu flere riller i næste års dæk. Bridgestone siger at de måske ikke vil være i stand til at lave nok dæk til alle teams, eller også vil dækkene ikke være udviklet nok. FIA offentliggør de nye regler den 15. oktober. I værste fald kan Bridgestone nægte at levere dæk, hvis de ikke får deres vilje. Hvis dette sker,vil hele feltet være nødt til at køre løbene på deres fælge!
NJ  


Hop til top
Villeneuve: Ferrari = Team Schumacher

Jacques Villeneuve beskylder nu officials for at favorisere Michael Schumacher: "Det ville være alle tiders hvis Mika Hakkinen skulle blive min efterfølger til VM-titlen, men fra min side ville det være en lettelse hvis Schumacher vandt. Så ville jeg vide at der ikke ville være nogle som hjalp ham med at vinde i næste sæson."
Villeneuve fortsatte med at rose McLaren: "McLaren har den bedste bil og 2 gode kørere, men alligevel gør de alt for at tabe VM. I starten af sæsonen var de så langt foran alle andre, at de glemte alt om at videreudvikle. De er ved at komme tilbage, men nu må de indstille sig på det faktum at Michael altid er på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt." Villeneuve sluttede med at lange ud efter Ferrari: "Ferrari findes ikke!. Teamet er registreret som Ferrari, men det er Schumacher som udsteder ordrerne. Alle arbejder for "Team Schumacher". Villeneuve udtalte desuden at Ralf Schumacher virker som en "flink fyr".
NJ  


Hop til top
Tragisk ulykke på Nürburgring

En Tysk racerkører blev dræbt efter en ulykke på Nürburgring. Det er i øvrigt her der køres Formel 1 næste weekend (Luxemburg Grand Prix). Det var et high-speed crash i Briedscheid sektionen på den gamle Nürburgring, hvor den 40 årige Wolfgang Scholz kørte galt. Touring car køreren kom selvfølgelig under behandling i ambulancen, men han døde desværre inden han nåede til helikopteren, som skulle have transporteret ham til hospitalet. FIA har allerede aftalt et møde hvor både banens officials og FIA deltager. På mødet skal der diskuteres sikkerhed på denne bane. Det skal samtidig lige siges at den del af banen hvor Scholz blev dræbt, ikke indgår som en del af formel 1 banen.
HVJ  


 

Hop til top Copyright ©1997-2007 f1.motorsport.dk og motorsporten.dk