Pitsladder


Sitet opdateres ikke længere med nyheder.
Læs dem i stedet på Motorsporten.dk

Ældre Dato Nyere    Indeks

 
23.9.1998
 Ecclestone går ind i fodbold
 Renault overvejer comeback
 Ny aerodynamik til Jordan
 
22.9.1998
 Schumacher d. II og Zanardi til Williams
 Zanardi skal teste for Williams
 

Hop til top23.9.1998

Ecclestone går ind i fodbold

Bernie Ecclestone har en finger med i spillet omkring den nye europæiske fodbold liga, "den europæiske superliga". Media Partners, et italiensk marketingfirma, har talt med alle de store klubber i bl.a. England, Holland, Tyskland, Frankrig, Italien og Spanien. "Jeg er involveret i planerne, men kun en lille smule i øjeblikket," siger Ecclestone. "Jeg ved ikke hvor meget jeg vil blive involveret i fremtiden. Min interesse er bare at få dette her startet." Rygterne siger at Ecclestone stod bag Rupert Murdochs køb af Manchester United. "Jeg synes en europæisk superliga er alletiders ide. Jeg ved ikke meget om fodbold - i hvert fald ikke så meget som jeg ved om motorsport - men jeg mener det er nødvendigt, og at det kan lykkes," siger Ecclestone. "Dette er noget som vil gøre mange mennesker glade. Jeg kan godt lide gode ideer, og det her er en god ide."
HK  


Hop til top
Renault overvejer comeback

Renault, som trak sig ud af formel 1 efter 1997, overvejer at lave comeback allerede i år 2000. Da Renault trak sig ud af formel 1, lagde de ikke skjul på at de ville lave et comeback. Inden Renault forlod formel 1, havde de vundet kontruktør-VM med både Benetton og Williams. Comeback'et ventes seneste i år 2001, ifølge kilder. Renault vil kun levere motorer til ét team men allerede nu, menes BAR og Benetton at være interesseret.
NJ  


Hop til top
Ny aerodynamik til Jordan

Jordan teamet har gjort store fremskridt i denne sæson så i håb om at nå toppen, introducerer teamet nu igen en revideret aerodynamik. Ændringen sker for at rette op på bilens dårlige styreegenskaber på high-downforce baner som fx Nurburgring, hvor det næste grand prix køres. Chefdesigner, Mike Gascoyne, fortæller at frontvingen er blevet ændret og at teamet regner med et godt løb i denne weekend. Gascoyne fortalte også at vejret ville blive en fordel for goodyear teams da det ser ud til at blive koldt. Mere spænding til VM-ræset! Gascoyne kunne også fortælle at teamet vil have en ny udgave af Mugen-Honda motoren til sæsonens sidste grand prix på Suzuka så teamet vil have bedre chancer for at bevare sin 3. plads i konstruktørernes VM.
NJ  


 

Hop til top22.9.1998

Schumacher d. II og Zanardi til Williams

Teamchef Frank Williams og Ralf Schumachers manager Willy Weber bekendtgjorde idag, at Ralf Schumacher vil køre for Williams i næste sæson. Ralf, der først blev fritstillet for 14 dage siden af sin nuværende arbejdsgiver Jordan takket været Bernie Ecclestones intervention, har underskrevet en 4 årig kontrakt.
Hans teamkolega bliver den nuværende og nykronede ChampCar mester Alex Zanardi. Alex havde følgende kommentarer til sin nye kontrakt og afsluttede Cart kariere: " Det var været fantastiske 3 år hos Target/ Chip Ganassi Racing og helt ærligt: Jeg havde chancen til at forlade teamet tidligere, men overvejede det ikke en gang, da Chip altid stod for de bedste muligheder. Jeg føler, at have fået det optimale ud af de sidste tre år; men tiden er nu også inde til et nyt kapitel i mit liv. Jeg havde en masse valgmuligheder undervejs, men følte til sidst, at Williams har de nødvendige ressourcer til opfyldelse af mine behov. " Frank Williams kom selv med følgende optimistiske udtalelser: " Vi tror på, at have fundet en meget stærk bemanding til 99 sæsonen. Begge kørere vil bringe deres egen helt specielle kvalitet med ind i teamet " Han fortsatte: " Vi glæder os til at arbejde med begge kørere, og er meget spændte på hvad den anden " Transatlantiske " mester har at byde teamet. Og Ralf har på det seneste vist sit enorme potentiale og med mulighederne for en stor karriere for sig. De er begge to " Fuldblods Racere " som vil sikre den nødvendige konkurrence kørerne imellem "
(KLH)
NJ  


Hop til top
Zanardi skal teste for Williams

Talsmanden fra Williams teamet, siger at Alex Zanardi vil få sin første test engang i oktober måned. Det forventes at Williams teamet kommer med en officiel pressemeddelelse meget snart. Juan Pablo Montoya er en af de personer der kan komme til at køre sammen med Zanardi næste år.
HVJ  


 

Hop til top Copyright ©1997-2007 f1.motorsport.dk og motorsporten.dk