Pitsladder


Sitet opdateres ikke længere med nyheder.
Læs dem i stedet på Motorsporten.dk

Ældre Dato Nyere    Indeks

 
24.9.1998
 Luxembourgs GP Vejrudsigt
 Anderson måske til Stewart
 Barrichello bliver hos Stewart
 
23.9.1998
 Ecclestone går ind i fodbold
 Renault overvejer comeback
 Ny aerodynamik til Jordan
 

Hop til top24.9.1998

Luxembourgs GP Vejrudsigt

Skal man tro på vejrprofeterne så bliver Luxembourgs Grand Prix en våd affære. Meteologerne har nemlig lovet regn. Fredag skulle det nemlig blive overskyet. Lørdag kommer der byger, og søndag skulle der komme vedvarende regn. Mest spændende bliver det sikkkert lørdag, hvor den rette timing mellem eventuelle byger kan blive altafgørende.
 
FredagLørdagSøndag
Delvist skyetBygerRegn
Max 24 gr.Max 25 gr.Max 20 gr.
Min 14 gr.Min 15 gr.Min 10 gr.
MBP  


Hop til top
Anderson måske til Stewart

Bedst som man troede at Gary Anderson, Jordans nuværende tekniske chef, skulle forlade teamet til fordel for Arrows ved sæsonens slutning, forlyder det, at han også har fået en 99 kontrakt af Jan Magnussens gamle team, Stewart.

Det menes, at han vil foretrække at flytte til Stewart, hvor han i givet fald vil få tildelt ledelsen af hele designafdelingen suppleret af Alan Jenkins, der til gengæld vil trække sig tilbage til en mere organisatorisk rolle over hele teamet. Skulle Gary derimod vælge Arrows, kommer han til at arbejde side om side med Mike Coughlan og dermed ikke få kontrol af hele designet.
(KLH)

AN  


Hop til top
Barrichello bliver hos Stewart

Jan Magnussens tidligere teamkollega, brasilianeren Rubens Barrichello bekræftede idag, at han ingen aktuelle planer har om at skifte team i 99. Han udtaler: "Jeg har en kontrakt med Stewart, der udløber i 99, og den har jeg til hensigt at opfylde!" Set i lyset af gårsdagens Williams meddelelse, må dette betyde, at Rubens har været på vej til Franks team.

Rubens gav følgende kommentarer om Stewart: "Sidste års bil var en hel del bedre end den nuværende; men manglede hestekræfter. Dette års Ford Zetec V 10 R har kræfterne; men nu mangler vi køreegenskaberne." Han har tilsyneladende mistet lysten til at prøve et nyt team igen som BAR: "Det ville selvfølgelig have været en udfordring; men det kræver en masse tid og energi at få succes med et nyt team."
(KLH)

AN  


 

Hop til top23.9.1998

Ecclestone går ind i fodbold

Bernie Ecclestone har en finger med i spillet omkring den nye europæiske fodbold liga, "den europæiske superliga". Media Partners, et italiensk marketingfirma, har talt med alle de store klubber i bl.a. England, Holland, Tyskland, Frankrig, Italien og Spanien. "Jeg er involveret i planerne, men kun en lille smule i øjeblikket," siger Ecclestone. "Jeg ved ikke hvor meget jeg vil blive involveret i fremtiden. Min interesse er bare at få dette her startet." Rygterne siger at Ecclestone stod bag Rupert Murdochs køb af Manchester United. "Jeg synes en europæisk superliga er alletiders ide. Jeg ved ikke meget om fodbold - i hvert fald ikke så meget som jeg ved om motorsport - men jeg mener det er nødvendigt, og at det kan lykkes," siger Ecclestone. "Dette er noget som vil gøre mange mennesker glade. Jeg kan godt lide gode ideer, og det her er en god ide."
HK  


Hop til top
Renault overvejer comeback

Renault, som trak sig ud af formel 1 efter 1997, overvejer at lave comeback allerede i år 2000. Da Renault trak sig ud af formel 1, lagde de ikke skjul på at de ville lave et comeback. Inden Renault forlod formel 1, havde de vundet kontruktør-VM med både Benetton og Williams. Comeback'et ventes seneste i år 2001, ifølge kilder. Renault vil kun levere motorer til ét team men allerede nu, menes BAR og Benetton at være interesseret.
NJ  


Hop til top
Ny aerodynamik til Jordan

Jordan teamet har gjort store fremskridt i denne sæson så i håb om at nå toppen, introducerer teamet nu igen en revideret aerodynamik. Ændringen sker for at rette op på bilens dårlige styreegenskaber på high-downforce baner som fx Nurburgring, hvor det næste grand prix køres. Chefdesigner, Mike Gascoyne, fortæller at frontvingen er blevet ændret og at teamet regner med et godt løb i denne weekend. Gascoyne fortalte også at vejret ville blive en fordel for goodyear teams da det ser ud til at blive koldt. Mere spænding til VM-ræset! Gascoyne kunne også fortælle at teamet vil have en ny udgave af Mugen-Honda motoren til sæsonens sidste grand prix på Suzuka så teamet vil have bedre chancer for at bevare sin 3. plads i konstruktørernes VM.
NJ  


 

Hop til top Copyright ©1997-2007 f1.motorsport.dk og motorsporten.dk