Pitsladder


Sitet opdateres ikke længere med nyheder.
Læs dem i stedet på Motorsporten.dk

Ældre Dato Nyere    Indeks

 
26.9.1998
 Luxembourgs Grand Prix - Kvalifikation
 Luxembourgs Grand Prix - 4. fri træning
 Luxembourgs Grand Prix - 3. fri træning
 
25.9.1998
 Luxembourgs Grand Prix - 2. fri træning
 Luxembourgs Grand Prix - 1. fri træning
 

Hop til top26.9.1998

Luxembourgs Grand Prix - Kvalifikation

Dagens kvalifikation resulterede i en ren Ferrari frontlinie, og med Michael Schumacher på sin 19 pole. Mika Hakkinen er på 3. pladsen, og David Coulthard på 5. pladsen. Og på de sidste 5 pladser står der Ford på motorerne, eneste Ford kører der er lidt oppe i feltet er Rubens Barrichello, som er på 12. pladsen i hans Stewart. Alle kørerne er inden for 107% tiden. Så der er lagt op til et spændende race her på Nurburgring i morgen.
Se samtlige tider på resultatsiden.
AN  


Hop til top
Luxembourgs Grand Prix - 4. fri træning

I den 4. og sidste fri træning inden kvalifikationen i eftermiddag, blev der hurtigt "barberet" 5 sek. af tiderne fra 3. fri træning. 13 minutter inde i denne session kom Michael Schumacher på banen for første gang idag, og han lagde sig straks i front. Umiddelbart efter så kom også Mika Hakkinen på banen, og han kørte sig straks op på 2. pladsen, 0,183 sek. efter Michael Schumacher. Herefter blev der virkelig "gået til stålet", og tiderne blev bare hurtigere og hurtigere. Igen i denne session skiftede top 6 mange gange.
Se alle tiderne på resultatsiden.
AN  


Hop til top
Luxembourgs Grand Prix - 3. fri træning

Så er 3. fri træning slut og tiderne er lagt ind på resultatsiden. Der var tale om en spændende fri træning hvor top 6 hele tiden skiftede, og hvor der var mange "outsidere" i front. Michael Schumacher kom ikke ud i denne frie træning, og hans rival til Verdensmesterskabet, Mika Hakkinen, blev kun nummer 16 ud af de 21 kørere der var på banen, hvis dette havde været kvalifikationen, så var han ikke kommet med til morgendagens løb.
AN  


 

Hop til top25.9.1998

Luxembourgs Grand Prix - 2. fri træning

Så er den anden times træning op til Luxembourgs Grand Prix på Nurburgring afholdt. Hakkinen var hurtigst, noget overraskende efterfulgt af Fisichella med Villeneuve på 3. pladsen. Både Villeneuve og Frentzen havde afkørsler i anden time. Fisichella havde længe hurtigste tid. Men Hakkinen kom som den første under 1:20, og flyttede dermed Fisichella væk fra førstepladsen i de sidste minutter af den anden frie træning. Tiderne finder du på resultat siderne.
HK  


Hop til top
Luxembourgs Grand Prix - 1. fri træning

Så er den første times træning op til Luxembourgs Grand Prix på Nurburgring afholdt. Det varede godt en halv time før de mange tyske fans fik Michael Schumacher at se, men da han kom startede han med at sætte hurtigste tid som han holdt hele sessionen ud. På de følgende pladser kommer Hakkinen og Coulthard. Lige nu skinner solen over banen, men vejrudsigten lover stadig byger i morgen og regn på søndag. Dagens anden session køres fra kl. 13 til kl. 14 og vi forventer at være klar med resultatet ca. kl. 14.05. Tiderne finder du på resultat siderne.
MBP  


 

Hop til top Copyright ©1997-2007 f1.motorsport.dk og motorsporten.dk