Silly Season


Sitet opdateres ikke længere med nyheder.
Læs dem i stedet på Motorsporten.dk

Ældre Dato Nyere    Indeks

 
7.8.1998
 "Silly Season" update
 
17.7.1998
 Silly Season - Panis
 

Hop til top7.8.1998

"Silly Season" update

Det er for alvor blevet agurketid i Formel 1, og dagligt bliver der sat nye rygter og nyheder i gang. Her kommer en oversigt over de mange rygter.

Arrows:
Mulige kørere: Pedro Diniz, Mika Salo eller Olivier Panis
Motor: Egen motor eller Ford?
Tom Walkinshaw drømmer stadig om at nå toppen af Formel 1, og det bliver måske også ved drømmen i næste sæson. Arrows havde kørt det tunge skyts i stilling for at få fat i Mecachrome, men motorleverandøren har bekræftet at der kun vil blive leveret til tre teams. Så det kan være at Arrows igen til næste år skal udvikle deres egen motor, eller skifte til Fords kundemotorer. Der har ikke være så mange rygter om nye kørere - kun Olivier Panis har været sat i forbindelse med Arrows. Det kunne godt tænkes at det ene sæde bliver givet til en kører med penge - og her står Pedro Diniz meget stærkt. Han bør være sikker på at få endnu et år hos Arrows.

BAR:
Bekræftede kører: Jacques Villeneuve
Mulige kørere: Damon Hill, Mika Salo, Alex Zanardi, Ralf Schumacher, Jarno Trulli eller Jimmy Vasser
Motor: Mecachrome
Det nye tophold har allerede fået papir på førstekøreren, og der kæmpes i øjeblikket om det sidste sæde. Favoritterne bør være Ralf Schumacher, der holder alle muligheder åbne, eller Jarno Trulli. Den unge italiener har godt nok kontrakt med Prost, men hvis Prost-teamet er presset af sponsorer og motorleverandør og Trulli gerne vil prøve kræfter med det nye hold, er det ikke usandsynligt at Trulli fortsætter hos BAR. Alex Zanardi og Jimmy Vasser har også været på tale, men Zanardi kommer nok ikke til Formel 1 for at køre for et delvis nyt team, og Jimmy Vasser er nok for "amerikansk" til at han kan være med i toppen af Formel 1. På motorsiden er det allerede givet at det bliver Mecachrome.

Benetton:
Bekræftede kørere: Giancarlo Fisichella og Alexander Wurz
Motor: Mecachrome
Benetton har allerede fået 1999-planerne på plads - begge kørere fortsætter og teamet beholder også Mecachrome, måske igen i 1999 under dække af Playlife-navnet.

Ferrari:
Bekræftede kørere: Michael Schumacher og Eddie Irvine
Motor: Deres egen, selvfølgelig
Også hos Ferrari er der ikke mere at komme efter. Ferrari har fået kontrakt med Michael Schumacher de næste mange år, og Irvine fortsætter også, hvilket egentlig også er fortjent. Ireren har haft en god sæson.

Honda:
Mulig kører: Toranosuke Takagi
Motor: Hondas egen...
Det største spørgsmål er imidlertid ikke hvem der kommer til at køre for Honda, men om holdet overhovedet bliver klar til 1999-sæsonen. Japanerne hævder at de bliver klar, men der er mange der har deres tvivl - det skulle jo helst ikke blive Lola II... Såfremt de bliver klar vil der med stor sandsynlighed blive plads til en japansk kører, og her er Takagi et godt bud. Han har reelt ikke nogen chancer hos de etablerede teams, så Tora er et godt bud på det ene sæde. Rygterne vil om det andet sæde vil nok intensiveret når det bliver 100% bekræftet at Honda er med i 1999. Det må vi vente med...

Jordan:
Mulige kørere: Damon Hill, Ralf Schumacher, Heinz-Harald Frentzen eller Pedro de la Rosa
Motor: Mugen-Honda
Der er stor sandsynlighed for at Damon Hill fortsætter, efter at den tidligere verdensmester har sagt nej tak til nogle tilbud i andre teams. Hill og Jordan skulle have papir på hinanden til næste år, mens det også kunne tænkes at Ralf Schumacher fortsætter hvis det glipper at skifte til et andet team. Måske kan en anden tysker overtage pladsen - Frentzen er inden for det sidste stykke tid blevet et 'hot' navn hos Jordan, men Pedro de la Rosa han også komme i betragtning. Han har satset på at være testkører for Jordan og måske bliver han forfremmet til Formel 1-kører. Overraskende nok har der ikke været så mange rygter om Jordan - men det kan nås endnu. Mugen fortsætter med at leverer motorer.

Minardi:
Bekræftet kører: Esteb

BB  


 

Hop til top17.7.1998

Silly Season - Panis

Der er rygter om at Panis vil skifte til Arrows næste sæson. Som tidligere rapporteret ønsker Walkinshaw en Mecachrome motor, men er bekymret omkring stabiliteten, hvis Mecachrome skal støtte et fjerde team (Williams, Benetton og BAR har allerede skrevet kontrakt for næste sæson). Panis er tydligvis ikke specielt glad for at være hos Prost og en aftale med Mecachrome kan kræve en fransk kører i Arrows line-up.
 
Formel-1.dk vil inden så længe lave en særlig side, hvor man kan følge rygterne i det man kalder "Silly Season", hvor mængden af rygter, omhandlende de forskellige kørere og deres mulige placering næste sæson, vokser enormt. Vi vil præsentere et line-up for alle teams, og vil sætte navne på de forskellige sæder efterhånden som de i nyhederne og blandt rygtesmedende sættes i forbindelse med de forskellige teams. Denne side vil så ende med at have den korrekte line-up for 1999 sæsonen, når vi nærmer os begyndelsen af denne.
HAL  


 

Hop til top Copyright ©1997-2007 f1.motorsport.dk og motorsporten.dk