Bøger


Sitet opdateres ikke længere med nyheder.
Læs dem i stedet på Motorsporten.dk

Ældre Dato Nyere    Indeks

 
 Den store bog om racerbiler


Hop til top
Den store bog om racerbiler

Titel: Den store bog om racerbiler
Forfatter: David Burgess-Wise
Forlag: Borgen
ISBN nr.: 87-21-01183-4

Den store bog om racerbiler, er en glimrende bog for den som kan lide banesport i alle afskygninger. Man kan altså ikke finde rally, motorcykelløb kun de firehjulede som er Formel 1, Sportsvogne og standardvogne, men der bliver lagt mest vægt på formel 1.

Der er tre hovedkapitler i bogen. Det første er bilsportens historie, her står der alt hvad man behøver at vide fra 1884 til 1998. Andet kapitel er Ultimative racerbiler. Her finder man mærkeprofiler, som Ferrari og Lotus. Man kan også finde sider med biler som har betydet meget enten udviklingen eller andre ting. Desuden er der også om baner og løb. Tredje kapitel er om bilsportens personligheder, her finder man omkring 100 af de mest kendte personer inden for banesportens historie f.eks. Jim Clarck, Juan Manuel Fangio og Enzo Ferrari.

Bogen er fyldt med flere hundrede flotte billeder, de gamle er selvfølgelig i sort/hvid pånær gamle biler som folk idag har restureret. Enenste minus ved bogen at der er noget teknisk viden, men det er ikke så galt når man er kommet igang.

Alt i alt en meget vellykket bog, oh hvis man gerne vil vide mere om bilsportens historie så er dette bogen, der desuden har forord af Sir Stirling Moss.

Billeder: 90%
Teknik: 70%
Tekst: 75%
opbygning: 65%
ialt: 75%

+ Masser af billeder, masser af info.
- Lidt rodet opbygning.

PH  


 

Hop til top Copyright ©1997-2007 f1.motorsport.dk og motorsporten.dk