Bøger


Sitet opdateres ikke længere med nyheder.
Læs dem i stedet på Motorsporten.dk

Ældre Dato Nyere    Indeks

 
 Dansk bog om Jan Magnussen


Hop til top
Dansk bog om Jan Magnussen

 
Af Ekstern Skribent.
 
13. juni udkommer bogen 'Født til fart' – en dybdegående og omfattende portrætbog om Danmarks bedste racerkører Jan Magnussen. 'Født til fart' kan bestilles allerede nu.

Jan Magnussen blev den første dansker med fast arbejde i Formel 1. I 'Født til fart' fortæller Jan Magnussen for første gang den komplette historie om livet som racerkører, skuffelser, succes, Formel 1-fyringen og begyndelsen på sit amerikanske eventyr. Bogen går tæt på både privatpersonen og racerkøreren Jan Magnussen og giver et mere nuanceret billede end de mærkater som 'Den ny Senna' og 'Roden fra Roskilde' har båret rundt på siden han blev verdenskendt. Bogen er skrevet af journalisterne Torben Juhler, Jakob Schultz og Henrik H. Jensen og er fotograferet af billedjournalist Jan Sommer, der har fulgt Jan Magnussen til løb og som privatperson i det daglige liv i Georgia, USA.

"Meningen med bogen er at fortælle hele Jans historie. Komme bag om avisoverskrifterne og dykke ned i detaljerne omkring fyringen fra Formel 1, hvad der præcist skete, hvordan Jan selv havde det osv, det politiske spil i Formel 1, drømmen om Champ Cars osv. Samtidig har vi lagt vægt på, at bogen skal være meget detaljeret med udførlige beskrivelser fra væsentlige løb og oplevelser fra racerbanerne rundt om i verden. Samtidig har vi fulgt Jan på en måde, som ingen andre har gjort det før. Bogen fortæller og viser nemlig også, hvem privatpersonen Jan Magnussen er. Billedmæssigt har vi lagt vægt på at fortælle dagligdagen i Magnussens liv i Georgia, USA med sort/hvid fotos og livet på racerbanerne i farver. Det er der kommet et meget spændende resultat ud af," siger Jakob Schultz, en af bogens forfattere.

Bogen fortæller hele historien fra barndommen, de første spæde forsøg i gokart over Formel 3 mesterskabet til Formel 1 debut og Champ Cars i USA.Bogen er blevet til med Jan Magnussens egen hjælp og utallige andre væsentlige personer i Magnussens liv. F.eks. vennen Jason Watt, broderen Erik Magnussen, faderen Hans Erik Magnussen, ex. kæresten Britt Larsen, Patrick Racings Jim McGee, den tidligere teamkammerat Dario Franchitti og mange flere.

Bestil dit personlige eksemplar af 'Født til fart' nu. Klik her

Jakob Schultz, 1st-motorsport

XT  


 

Hop til top Copyright ©1997-2007 f1.motorsport.dk og motorsporten.dk