Silly Season


Sitet opdateres ikke længere med nyheder.
Læs dem i stedet på Motorsporten.dk

Ældre Dato Nyere    Indeks

 
16.8.2000
 Zonta måske i Panis´ fodspor?
 
4.8.2000
 Mika Salo vakler imellem Sauber og Toyota
 

Hop til top16.8.2000

Zonta måske i Panis´ fodspor?

Tidligere i dag berettede vi om at Ricardo Zonta måske er på vej til Sauber. Men han overvejer også at blive hos Mercedes, og forsøge at få tjansen som testkører hos McLaren - i stedet for at kaste sig ud på dybt schweizisk vand.

"Det nemmeste vil være at gøre det samme som Panis - at få et job som testkører hos McLaren," siger Zonta der er en af de kørere som Mercedes støtter. "For Olivier var det et rigtigt valg og det genstartede hans Formel 1-karriere. Der er gode relationer mellem mig og Mercedes, så hvem ved. Men der er også forhandlinger med Jordan om en lignende rolle," røber han.

Måske har Honda en interesse i at placere Zonta hos Jordan, idet brasilianeren trods alt har gode erfaring med den japanske motor. Zonta har tidligere været testkører for Jordan inden han kom helt ind under Mercedes' vinger og skiftede til McLaren som testkører.

BB  


 

Hop til top4.8.2000

Mika Salo vakler imellem Sauber og Toyota

Mika Salo er meget i tvivl om hvor vidt han skal forsætte karrieren hos Sauber, eller han skal gå over til det kommende team i F1, Toyota. Hvis han vælger Toyota, skal han være testkører i et år, da teamet først vil gøre deres entre i F1 i 2002.

"I dette øjeblik er chancerne 50-50. Men det er som om, at for hver ny dag, så virker det mere og mere fornuftigt at vælge Toyota. Jeg har en kontrakt hos Sauber for næste år også, men som mange ved, er en kontrakt ikke altid mere værd end et stykke papir. Jeg er ikke ung mere, og det som Toyota har tilbudt mig, betyder også, at jeg har noget at lave efter at jeg stopper som aktiv kører."

Kilder i F1 verdenen siger, at den kontrakt som Salo har med Sauber, indeholder en klausul som binder ham hos Sauber, hvis teamet skulle blive rangeret på en højere placering end Jordan. I øjeblikket er Sauber 5 points efter Jordan i mesterskabet.

Også den anden kører hos Sauber, Pedro Diniz er lidt i vildrede med hvad han skal. Det forlyder, at teamet kikker efter andre kørere, der iblandt skulle teamets testkører, Enrique Bernoldi, være en af kandidaterne. Diniz, som altid har kørt i F1 ved hjælp af sin fars penge, har ved hjælp af sin far og sin personlige sponsor, Parmalat, tilbudt BAR penge for at kunne køre hos dem, men det virker som om, at dette ikke bliver til noget.

"Det virker i øjeblikket som om, at der er mest fornuft i at blive hos Sauber. Jeg har været ramt af mange uheld, og det er ikke noget som gør indtryk på nogle af de andre teams."

Diniz har også været nævnt som en mulig kører hos både Arrows og Prost. Men mon ikke de teams, har andre ting der skal på plads, specielt Prost?

PDL  


 

Hop til top Copyright ©1997-2007 f1.motorsport.dk og motorsporten.dk