Silly Season


Sitet opdateres ikke længere med nyheder.
Læs dem i stedet på Motorsporten.dk

Ældre Dato Nyere    Indeks

 
17.8.2000
 Diniz tilbage til Prost?
 
16.8.2000
 Zonta måske i Panis´ fodspor?
 

Hop til top17.8.2000

Diniz tilbage til Prost?

Nu er kampen om de bedste pladser i feltet efterhånden sluttet, så nu bliver der sat mere fokus på kampen om pladserne i de teams der ikke lige ligger umiddelbart efter de to bedste teams p.t. Et af de teams - hvis de da overhovedet er med næste år - der er rygter om, er Prost.

Måske er Pedro Diniz på vej tilbage til Prost - eller det der dengang hed Ligier da han kørte for dem tilbage i 1996. Men under alle omstændigheder kan han være på vej tilbage til sin tidligere holdkammerat hos Sauber, Jean Alesi.

Det ventes nemlig at Prost har masser af ledig plads på siden af racerne i den kommende sæson, efter den miserable sæson. Diniz har masser af penge i ryggen via Parmalat, så måske må Alain Prost næste år finde en betalingskører - måske til at betale de motorer der skal drive racerne. Dermed kan Nick Heidfeld ende med at blive ofret til fordel for en pengemand! Money rules F1!

30. juni 2000 - Diniz - Jeg er god nok
28. juli 2000 - Salo kalder Diniz vildmanden !
13. august 2000 - Diniz' fremtid fortsat ukendt

BB  


 

Hop til top16.8.2000

Zonta måske i Panis´ fodspor?

Tidligere i dag berettede vi om at Ricardo Zonta måske er på vej til Sauber. Men han overvejer også at blive hos Mercedes, og forsøge at få tjansen som testkører hos McLaren - i stedet for at kaste sig ud på dybt schweizisk vand.

"Det nemmeste vil være at gøre det samme som Panis - at få et job som testkører hos McLaren," siger Zonta der er en af de kørere som Mercedes støtter. "For Olivier var det et rigtigt valg og det genstartede hans Formel 1-karriere. Der er gode relationer mellem mig og Mercedes, så hvem ved. Men der er også forhandlinger med Jordan om en lignende rolle," røber han.

Måske har Honda en interesse i at placere Zonta hos Jordan, idet brasilianeren trods alt har gode erfaring med den japanske motor. Zonta har tidligere været testkører for Jordan inden han kom helt ind under Mercedes' vinger og skiftede til McLaren som testkører.

BB  


 

Hop til top Copyright ©1997-2007 f1.motorsport.dk og motorsporten.dk