Silly Season


Sitet opdateres ikke længere med nyheder.
Læs dem i stedet på Motorsporten.dk

Ældre Dato Nyere    Indeks

 
18.8.2000
 Montoyas fremtid nær en afgørelse
 
17.8.2000
 Diniz tilbage til Prost?
 

Hop til top18.8.2000

Montoyas fremtid nær en afgørelse

Efter at det er officielt at Jenson Button flytter fra Williams til Benetton fra næste sæson, så er der et tomt sæde som skal udfyldes hos Williams-teamet.

Et varmt emne har meget længe været Juan Pablo Montoya fra Columbia. Montoya har slet ikke fået den succes i årets ChampCar mesterskab som teamet/han selv havde regnet med.

For nylig blev det officelt at Chip Ganassi teamet ikke fortsætter sit samarbejde med Jimmy Vasser. Udover det så leder Chip Ganassi teamet efter 2 nye kører til næste sæson.

Frank Williams har hele tiden haft en option på Montoya, og det lader til at Frank Williams langt om længe får den eftertragtede talentfulde Montoya i sit team.

En del spekulerer naturligvis i om Montoya får det lige så svært som Michael Andretti og Alex Zanardi. Imidlertid tror Williams tekniske direktør, Patrick Head, ikke at man kan sammenligne Montoya og Zanardi, men indrømmer dog at Montoya skal tilpasse sig til de rillede dæk.

Det ventes offentliggjort under næste Grand Prix på Spa.

Hvem skal så blive Chip Ganassis 2 nye kørere? Tja, man mener måske netop at Alex Zanardi eller Michael Andretti kan være en mulighed.

FLY  


 

Hop til top17.8.2000

Diniz tilbage til Prost?

Nu er kampen om de bedste pladser i feltet efterhånden sluttet, så nu bliver der sat mere fokus på kampen om pladserne i de teams der ikke lige ligger umiddelbart efter de to bedste teams p.t. Et af de teams - hvis de da overhovedet er med næste år - der er rygter om, er Prost.

Måske er Pedro Diniz på vej tilbage til Prost - eller det der dengang hed Ligier da han kørte for dem tilbage i 1996. Men under alle omstændigheder kan han være på vej tilbage til sin tidligere holdkammerat hos Sauber, Jean Alesi.

Det ventes nemlig at Prost har masser af ledig plads på siden af racerne i den kommende sæson, efter den miserable sæson. Diniz har masser af penge i ryggen via Parmalat, så måske må Alain Prost næste år finde en betalingskører - måske til at betale de motorer der skal drive racerne. Dermed kan Nick Heidfeld ende med at blive ofret til fordel for en pengemand! Money rules F1!

30. juni 2000 - Diniz - Jeg er god nok
28. juli 2000 - Salo kalder Diniz vildmanden !
13. august 2000 - Diniz' fremtid fortsat ukendt

BB  


 

Hop til top Copyright ©1997-2007 f1.motorsport.dk og motorsporten.dk