Silly Season


Sitet opdateres ikke længere med nyheder.
Læs dem i stedet på Motorsporten.dk

Ældre Dato Nyere    Indeks

 
26.9.2000
 Gene på vej til Prost?
 
24.9.2000
 Diniz som teamejer?
 

Hop til top26.9.2000

Gene på vej til Prost?

Silly Season er langt fra forbi - der er stadig få ledige pladser, og de skal indenfor de næste par uger besættes. Meget kunne tyde på at den spanske armada er på vej til at gøre det helt store indtog i Formel 1. Marc Gene er således på vej til Prost, mens Minardi sandsynligvis sluser en ny spanier ind i teamet.

Marc Gene har vist gode takter, og selvom han ikke har fået point i år, så har han vist sig at være en meget habil kører, der bestemt klarer sig fornemt i det lille italienske Minardi-team. Hvis spanieren skal til Prost så bliver det med støtte fra Telefonica - og det kommer ikke til at gå ud over Minardi, som fortsat beholder den spanske telegigant som sponsor.

I stedet vil Minardi sandsynligvis tage den unge Fernando Alonso ind i teamet. Dog er det tvivlsomt om Gene får den store sportslige udfordring. Med udsigten til at komme til et team der er i større problemer end Minardi, og med udsigten til at Minardi sandsynligvis får Supertec, så er Prost måske ikke det helt store fremskridt...

BB  


 

Hop til top24.9.2000

Diniz som teamejer?

Vector Motorsport trak tidligere på ugen deres tilbud om køb af Prost-teamet tilbage, og nu melder der sig en ny storaktionær. Det ventes at blive Albilio Diniz der køber sig ind i teamet.

Det har den 'fordel' at sønnen Pedro får en plads i teamet. Meget tyder dog på at det alene ikke er nok, men brasilianeren skal også trække sin sponsor Parmalat med til Prost - en anden Diniz-virksomhed.

Ingen af parterne har ville kommentere rygterne.

30. august 2000 - 'Prost-Diniz Grand Prix'?

BB  


 

Hop til top Copyright ©1997-2007 f1.motorsport.dk og motorsporten.dk