Silly Season


Sitet opdateres ikke længere med nyheder.
Læs dem i stedet på Motorsporten.dk

Ældre Dato Nyere    Indeks

 
28.9.2000
 Flere Pollock-rygter
 Zonta til Arrows?
 
26.9.2000
 Gene på vej til Prost?
 

Hop til top28.9.2000

Flere Pollock-rygter

Rygterne omkring BAR-teamet vil ikke dø ud. Lige fra starten har ledelsen haft problemer. Craig Pollock & Co. var selv ude om det uheldige ry i begyndelsen, da de lagde ud med at annoncere, at de havde tænkt sig vinde VM i debutsæsonen. Det gav medieomtale, men mere beskedne mål ville stået bedre til de ringe præstationer, som det blev til. Ordet 'fiasko' var en skarp kontrast til teamets motto: "A Tradition of Excellence". Oven i de skuffende resultater og samarbejdsvanskelighederne blandt teamets forskellige dele, kom at British American Tobacco ikke fandt at Pollocks regnskaber var videre hensigtsmæssige. BAR brugte simpelthen alt for mange penge - og det gør de stadig.

Det er, i følge rygterne, grunden til BAT vil have skiftet Craig Pollock ud og hente Barry Green ind i stedet. At importere mandskab fra CART er tilsyneladende den helt store dille i F1 for tiden. Problemet med at fyre Pollock er at han kunne finde på at tage Jacques Villeneuve med sig. Makkerparret kunne i så fald tage til Benetton efter sæsonen 2001. Hos Benetton, siger rygtet, ville Villeneuve overtage Giancarlo Fischellas plads. Flavio Briatore er nemlig ikke begejstret ved tanken om give italieneren den overdådige lønforhøjelse, som kontrakten berettiger ham til.

Villeneuve får også en flot løn hos BAR, men ham vil man nødig af med. Villeneuve bliver regnet for en af de allerbedste kørere i f1-feltet, han er tidligere verdensmester og en stærk profil. Desuden er en anden magtfuld del af teamet, Honda, meget glade for canadieren. Så det kan være at Craig Pollock kan beholde sit job alligevel.

CBA  


Hop til top
Zonta til Arrows?

Har Ricardo Zonta to eller tre kort på hånden? Rygterne om at Zonta måske er på vej til Arrows fik nyt liv da Tom Walkinshaw under det amerikanske grand prix blev set sammen med brasilianerens manager.

Derudover holder Arrows alle muligheder åbne. Det var ellers ventet at Arrows under det amerikanske grand prix ville præsentere deres nye kørere – eller retter de to nuværende kørere til sæsonen 2001. Men sådan kom det ikke til at gå. Tom Walkinshaw siger om forhandlingerne at de er blevet noget forsinket – derfor må vi vente yderligere nogle uger. "Kørerne er ret kloge, men nogle af deres manager er lidt for langsomme i forhandlingerne. De har en tendens til at trække noget ud, men det giver den en undskyldning for at komme til alle løb," siger altid tørre Walkinshaw.

Han forventer ligefrem at teamet først bliver klar til at præsentere deres nye kørere efter sæsonen – så har managerne fået alle løbene med…

BB  


 

Hop til top26.9.2000

Gene på vej til Prost?

Silly Season er langt fra forbi - der er stadig få ledige pladser, og de skal indenfor de næste par uger besættes. Meget kunne tyde på at den spanske armada er på vej til at gøre det helt store indtog i Formel 1. Marc Gene er således på vej til Prost, mens Minardi sandsynligvis sluser en ny spanier ind i teamet.

Marc Gene har vist gode takter, og selvom han ikke har fået point i år, så har han vist sig at være en meget habil kører, der bestemt klarer sig fornemt i det lille italienske Minardi-team. Hvis spanieren skal til Prost så bliver det med støtte fra Telefonica - og det kommer ikke til at gå ud over Minardi, som fortsat beholder den spanske telegigant som sponsor.

I stedet vil Minardi sandsynligvis tage den unge Fernando Alonso ind i teamet. Dog er det tvivlsomt om Gene får den store sportslige udfordring. Med udsigten til at komme til et team der er i større problemer end Minardi, og med udsigten til at Minardi sandsynligvis får Supertec, så er Prost måske ikke det helt store fremskridt...

BB  


 

Hop til top Copyright ©1997-2007 f1.motorsport.dk og motorsporten.dk