Silly Season


Sitet opdateres ikke længere med nyheder.
Læs dem i stedet på Motorsporten.dk

Ældre Dato Nyere    Indeks

 
30.9.2000
 Rygterne forsætter om Adrian Newey
 Kamp om sæderne hos Prost og Sauber
 
28.9.2000
 Flere Pollock-rygter
 Zonta til Arrows?
 

Hop til top30.9.2000

Rygterne forsætter om Adrian Newey

Først var det Ferrari, og nu skulle det være Jaguar. Adrian Newey, McLarens tekniske direktør, er en jaget mand. Ferrari har tidligere tilbudt Newey en fantastisk kontrakt, for at arbejde hos dem, og nu svirrer der rygter om, at Jaguar også skulle have været ude med et tilbud til den succesrige designer.

Bobby Rahal, Jaguars kommende teamchef, benægter dog alle forlydender om, at man skulle have tilbudt Newey en kontrakt. Det skulle ifølge Rahal, ikke være nok at få Newey, for at løse problemerne i teamet.

Bobby Rahal:
"En person skaber ikke et team. Det kræver en stor indsats i hele selskabet, for at skabe den succes som alle længes efter. Adrian er en af mine personlige venner, og hver gang jeg kommer til England besøger jeg ham. Han er dygtig mand, men jeg tror ikke, at en mand kan klare det hele. Jeg tror der er flere vigtige opgaver lige nu. Det er endnu for tidligt, at snakke om hvilke ting, der behøver ændringer. Jeg er dog sikker på, at der skal ændres ting, både på banen og på fabrikken."

Dermed lægger han op til at der vil ske en del ændringer i Jaguar teamet. Hvilke ændringer det er, må vi vente og se.

PDL  


Hop til top
Kamp om sæderne hos Prost og Sauber

Der har været, og er stadig, mange spekulationer og rygter om, hvem der vil besætte de ledige sæder hos de to teams. Jean Alesi og Nick Heidfeld, begge hos Prost i år, skilles efter denne sæson, og mangler i øjeblikket at vide hvem deres medkørere bliver til næste år.

Marc Gene prøver stadig i gennem forhandlinger med Telefonica, at få penge til at købe sig plads i Prost teamet. Pedro Diniz har øjensynligt mistet lysten til at være hos Sauber, og prøver at overbevise sin far om, at det er til Prost, hans penge skal betales til næste år. Det kunne godt gå hen og ligne et tilbud til Prost om, at højestbydende får pladsen.

Jos Verstappen skulle efter sigende være interesseret i en plads hos Sauber, og Ricardo Zonta skulle også, på trods af andre aftaler, være interesseret i den ledige plads hos Sauber. Sauber har også en plads ledig til en testkører, og der kæmper Enrique Bernoldi og Kimi Räikkönen om pladsen.

PDL  


 

Hop til top28.9.2000

Flere Pollock-rygter

Rygterne omkring BAR-teamet vil ikke dø ud. Lige fra starten har ledelsen haft problemer. Craig Pollock & Co. var selv ude om det uheldige ry i begyndelsen, da de lagde ud med at annoncere, at de havde tænkt sig vinde VM i debutsæsonen. Det gav medieomtale, men mere beskedne mål ville stået bedre til de ringe præstationer, som det blev til. Ordet 'fiasko' var en skarp kontrast til teamets motto: "A Tradition of Excellence". Oven i de skuffende resultater og samarbejdsvanskelighederne blandt teamets forskellige dele, kom at British American Tobacco ikke fandt at Pollocks regnskaber var videre hensigtsmæssige. BAR brugte simpelthen alt for mange penge - og det gør de stadig.

Det er, i følge rygterne, grunden til BAT vil have skiftet Craig Pollock ud og hente Barry Green ind i stedet. At importere mandskab fra CART er tilsyneladende den helt store dille i F1 for tiden. Problemet med at fyre Pollock er at han kunne finde på at tage Jacques Villeneuve med sig. Makkerparret kunne i så fald tage til Benetton efter sæsonen 2001. Hos Benetton, siger rygtet, ville Villeneuve overtage Giancarlo Fischellas plads. Flavio Briatore er nemlig ikke begejstret ved tanken om give italieneren den overdådige lønforhøjelse, som kontrakten berettiger ham til.

Villeneuve får også en flot løn hos BAR, men ham vil man nødig af med. Villeneuve bliver regnet for en af de allerbedste kørere i f1-feltet, han er tidligere verdensmester og en stærk profil. Desuden er en anden magtfuld del af teamet, Honda, meget glade for canadieren. Så det kan være at Craig Pollock kan beholde sit job alligevel.

CBA  


Hop til top
Zonta til Arrows?

Har Ricardo Zonta to eller tre kort på hånden? Rygterne om at Zonta måske er på vej til Arrows fik nyt liv da Tom Walkinshaw under det amerikanske grand prix blev set sammen med brasilianerens manager.

Derudover holder Arrows alle muligheder åbne. Det var ellers ventet at Arrows under det amerikanske grand prix ville præsentere deres nye kørere – eller retter de to nuværende kørere til sæsonen 2001. Men sådan kom det ikke til at gå. Tom Walkinshaw siger om forhandlingerne at de er blevet noget forsinket – derfor må vi vente yderligere nogle uger. "Kørerne er ret kloge, men nogle af deres manager er lidt for langsomme i forhandlingerne. De har en tendens til at trække noget ud, men det giver den en undskyldning for at komme til alle løb," siger altid tørre Walkinshaw.

Han forventer ligefrem at teamet først bliver klar til at præsentere deres nye kørere efter sæsonen – så har managerne fået alle løbene med…

BB  


 

Hop til top Copyright ©1997-2007 f1.motorsport.dk og motorsporten.dk