Silly Season


Sitet opdateres ikke længere med nyheder.
Læs dem i stedet på Motorsporten.dk

Ældre Dato Nyere    Indeks

 
11.10.2000
 Mugen til Minardi?
 
9.10.2000
 Villadelprat til Prost?
 

Hop til top11.10.2000

Mugen til Minardi?

I torsdagens pressekonference op til det japanske Grand Prix nægtede Hirotoshi Honda, fra Mugen, at bekræfte at Mugen var færdig i Formel 1-sammenhænge. "Vi venter på en tilbagemelding fra Honda, og vi vil komme med en bekendtgørelse ved næste GP. Så få I se..", var den gådefulde udmelding. Selvom Hirotoshi Honda fortalte at man forhandlede med Honda og Jordan, har det sat rygterne i gang om at det drejer sig om en aftale med Minardi om motorer til næste sæson.

Også Minardi har fortalt at de vil offentliggøre motorleverandøren på Sepang i Malaysia, men man troede at Supertech ville overtage fra Ford. For Minardi ville det være en fordel at få fat på Mugen-Honda-motorene, for det er ikke pga. af Supertech-motorene at det er Benetton at få samlet tyve point i forhold til Jordan, der er nået op på 17, efter en skuffende sæson.

CBA  


 

Hop til top9.10.2000

Villadelprat til Prost?

Der skal nogle større justeringer til hos Prost for at få rettet teamet tilbage på ret køl. Det franske team er derfor på jagt efter Joan Villadelprat. Han opsagde for nogle måneder siden sit job hos Benetton, og har siden været sat i forbindelse med Minardi.

Spanieren arbejdede nemlig på at flytte det italienske team til Spanien, såfremt Telefonica købte sig ind i teamet. Dette faldt til jorden og VIlladelprat står nu ikke Minardi så nær mere. Derimod ser det ud til at Prost er ved at arbejde sig henimod en aftale med spanieren.

Det ventes at Villadelprat vil få frie hænder til at gennemføre en omfattende omstrukturering af teamet, så de inden for kort tid kan gøre sig interessante overfor mulige partnere der kan levere motorer fra 2003 når kontrakten med Ferrari udløber.

25. februar 2000 - Minardi flytter til Spanien ???

BB  


 

Hop til top Copyright ©1997-2007 f1.motorsport.dk og motorsporten.dk