Silly Season


Sitet opdateres ikke længere med nyheder.
Læs dem i stedet på Motorsporten.dk

Ældre Dato Nyere    Indeks

 
13.10.2000
 Trulli videre til Benetton?
 
11.10.2000
 Mugen til Minardi?
 

Hop til top13.10.2000

Trulli videre til Benetton?

Formel 1-kabalen er dårlig gået op før der igen spekuleres i nye kørerskifter. Jarno Trulli har en underliggende kontrakt med Benetton, og er således kun udlånt til Jordan indtil 2002. Men måske skifter han til Renault derefter.

Grunden er at Fisichella er faldet af på den her på det seneste, og derfor vil Benetton måske tage rivalen ind. Benetton får næste år Button i stalden, og så bliver det interessant at se om den unge brite kan banke Fisichella på plads, sådan som Ralf Schumacher til tider er blevet det i denne sæson?

Om ikke andet så er det lidt tidligt der allerede er rygter om 2002, men Fisichella har efterhånden været med i så mange år, at det må forventes at der er mere i ham end det vi har set i år. Briatore kom senest på Indianapolis med en skarp kritik af italienerens indgangsvinkel til Formel 1, og Fisichella skal til at komme i arbejdstøjet hvis ikke rivalen Trulli tager hans plads!

BB  


 

Hop til top11.10.2000

Mugen til Minardi?

I torsdagens pressekonference op til det japanske Grand Prix nægtede Hirotoshi Honda, fra Mugen, at bekræfte at Mugen var færdig i Formel 1-sammenhænge. "Vi venter på en tilbagemelding fra Honda, og vi vil komme med en bekendtgørelse ved næste GP. Så få I se..", var den gådefulde udmelding. Selvom Hirotoshi Honda fortalte at man forhandlede med Honda og Jordan, har det sat rygterne i gang om at det drejer sig om en aftale med Minardi om motorer til næste sæson.

Også Minardi har fortalt at de vil offentliggøre motorleverandøren på Sepang i Malaysia, men man troede at Supertech ville overtage fra Ford. For Minardi ville det være en fordel at få fat på Mugen-Honda-motorene, for det er ikke pga. af Supertech-motorene at det er Benetton at få samlet tyve point i forhold til Jordan, der er nået op på 17, efter en skuffende sæson.

CBA  


 

Hop til top Copyright ©1997-2007 f1.motorsport.dk og motorsporten.dk