Silly Season


Sitet opdateres ikke længere med nyheder.
Læs dem i stedet på Motorsporten.dk

Ældre Dato Nyere    Indeks

 
27.10.2000
 Raikkonen - Saubers mand
 
26.10.2000
 Gene: 3 muligheder
 

Hop til top27.10.2000

Raikkonen - Saubers mand

Der ser virkelig ud til den ukendte Kimi Raikkonen får det andet sæde i Sauber-teamet ved siden af Nick Heidfeld. Udtalelser fra teamchef Peter Sauber så godt som bekræfter at den enogtyveårige finne får sin F1-debut i 2001. "Der er adskillige grunde til at vi tror at Raikkonen er den rette mand for os. Først og fremmest hans meget professionelle indgangsvinkel til arbejdet og hans forbløffende modenhed i forhold til hans alder," siger Sauber. "Allermest imponerende er hans fart. Han ser ud til at fabrikerer hurtige omgande på striber uden at anstrenge sig." Raikkonens præstationer er blevet holdt op i mod teamets faste testkører Enrique Bernoldi. I de to test var Raikkonen hurtigere end Bernopldi.

Hvis Raikkonen får sædet vil det være endnu en triumf for hans manager David Robertson, der fik en anden ung klient til Formel 1 tidligere på året, nemlig Jenson Button. Raikkonen mener godt at han, så vidt Sauber-raceren tillader dette, kan leve op til dette fortilfælde: "Det er en fantastisk mulighed for mig. Jeg fandt det faktisk ganske let at køre F1-bilen – langt lettere end at komme tilbage i en Formel Renault-bil bagefter. "

Samtidig er F1-rygtesmedene begyndt at spekulere på om Mika Salo kunne forsætte hos Sauber, samtidig med at passe sit testarbejde hos Toyota. Det ville forøge Salos årsløn, der i forvejen siges at være på $6 millioner fra Toyota. Andre kandidater til Sauber-sæddet er Pedro Diniz og Marc Gene.

CBA  


 

Hop til top26.10.2000

Gene: 3 muligheder

Marc Gene er stadig med i stoledansen om de sidste sæder i F1 næste sæson, på trods af sponsoren Telefonicas afsked. "Lige nu er der tre team, som jeg forhandler med. Det er Minardi, Prost og Sauber, " har Gene afsløret. "At Telefonica ikke længere er med, betyder ikke, at jeg ikke længere taler med dem eller dem med mig. At forlade formel 1 ville være en skam, men det ville ikke være verdens ende."

Telefonica var på et tidspunkt ikke langt fra at købe en fjerdedel af Prost-teamet, men mødte modstand fra mange af de nuværende sponsorer, og efter en udskiftning i lederstaben prioriterede den spanske kommunikationsgigant anderledes og trak sig helt ud af F1 efter sæsonen 2000. Afløser som Marc Genes økonomiske støtte kunne være det nationale flyselskab, Iberia, men også andre store spanske firmaer er blevet nævnt.

CBA  


 

Hop til top Copyright ©1997-2007 f1.motorsport.dk og motorsporten.dk