Silly Season


Sitet opdateres ikke længere med nyheder.
Læs dem i stedet på Motorsporten.dk

Ældre Dato Nyere    Indeks

 
12.11.2000
 Stepney ved at forlade Ferrari?
 
3.11.2000
 Arrows forhandler stadig
 

Hop til top12.11.2000

Stepney ved at forlade Ferrari?

Det ser ud til at Ferraris chefmekaniker, briten Nigel Stepney, er klar til at forlade de nykronede mestre til fordel for det andet fabriksteam i Formel 1, Jaguar.

Stepney blev verdensberømt da han blev kørt ned af Michael Schumacher under det spanske grand prix i Barcelona og måtte stå udenfor et kort stykke tid inden han igen vendte tilbage i fuld vigør. Nu står Jaguar imidlertid på spring til at sikre sig Stepney i deres styrkelse af teamet. Det ventes at Stepney vil komme til at få en fremtrædende plads i teamets kommende struktur.

Chefmekanikeren kom til Ferrari i 1993, og nu tyder meget på at den tidligere Benetton og Lotus mand måske vil skifte team. Dertil kommer at Stepney kan arbejde i England, og en lønforhøjelse kan også få ham til at gå fra Ferrari.

En afgørelse ventes inden for de kommende dage - ingen af parterne har kommenteret rygterne.

BB  


 

Hop til top3.11.2000

Arrows forhandler stadig

Meget tyder på at Arrows beholder deres kørere i 2001, og Pedro de la Rosa er delvist blevet bekræftet som kører hos teamet - men forhandlingerne trækker ud.

Det er åbenbart de sidste detaljer der skal falde på plads. Jos Verstappen - der senest har været aktuel for sin betingede dom for vold - ventes også at fortsætte i teamet. "Vi forhandler med Arrows for at sikre en aftale og forhåbentlig kan vi annoncere noget inden for de kommende tre uger," siger hans manager Huub Rothengatter.

Så de kan ikke have alt for travlt hos Arrows - og det vil ikke være første gang at deres kørerforhandlinger trækker langt ud.

29. oktober 2000 - Arrows og de la Rosa enige
31. oktober 2000 - Verstappen dømt

BB  


 

Hop til top Copyright ©1997-2007 f1.motorsport.dk og motorsporten.dk