Silly Season


Sitet opdateres ikke længere med nyheder.
Læs dem i stedet på Motorsporten.dk

Ældre Dato Nyere    Indeks

 
14.10.2000
 Gene benægter Prost-forbindelse
 
13.10.2000
 Trulli videre til Benetton?
 

Hop til top14.10.2000

Gene benægter Prost-forbindelse

Hver eneste gang, at man tror, at der umuligt kan tilføjes mere til de eksisterende silly season'-rygter, melder nye teorier sig. Nu er endnu et par figurer kommet ind på scenen. Det seneste rygte går ud på, at hvis Mugen skulle levere motorer til Minardi, ville Tora Takagi have en god chance for at få et come-back i Formel 1 ved siden af Gaston Mazzacane. Andre muligheder for japaneren er at blive testkører hos BAR eller måske Williams.

Marc Gene har slået to af disse rygter til jorden: For det første afviser han, at han har underskrevet en kontrakt med Prost, for det andet har Minard-Mugen-rygtet tilsyneladende intet på sig: Minardi kører med Supertech i 2001. Marc Gene vil gerne blive hos Minardi: "Jeg er ikke nødt til at følge Telefonica, hvis de vælger at forlade teamet, og jeg vil gerne køre en Minardi Supertech næste år. Jeg ved hvor godt teamet er og næste år ville der være en ægte chance for at vise det. Der ville ikke være nogen undskyldninger."

En anden Telefonica-protégé er den ligeledes spanske Fernando Alonso. F3000-kørerens manager har forhandlet med Sauber og Minardi om et sæde i 2001, men da Alonso blot er nitten år gammel er en testkører-tjans nok mere sandsynlig. Det er hvad man har forhandlet med Wiliams og Prost om.

CBA  


 

Hop til top13.10.2000

Trulli videre til Benetton?

Formel 1-kabalen er dårlig gået op før der igen spekuleres i nye kørerskifter. Jarno Trulli har en underliggende kontrakt med Benetton, og er således kun udlånt til Jordan indtil 2002. Men måske skifter han til Renault derefter.

Grunden er at Fisichella er faldet af på den her på det seneste, og derfor vil Benetton måske tage rivalen ind. Benetton får næste år Button i stalden, og så bliver det interessant at se om den unge brite kan banke Fisichella på plads, sådan som Ralf Schumacher til tider er blevet det i denne sæson?

Om ikke andet så er det lidt tidligt der allerede er rygter om 2002, men Fisichella har efterhånden været med i så mange år, at det må forventes at der er mere i ham end det vi har set i år. Briatore kom senest på Indianapolis med en skarp kritik af italienerens indgangsvinkel til Formel 1, og Fisichella skal til at komme i arbejdstøjet hvis ikke rivalen Trulli tager hans plads!

BB  


 

Hop til top Copyright ©1997-2007 f1.motorsport.dk og motorsporten.dk