Silly Season


Sitet opdateres ikke længere med nyheder.
Læs dem i stedet på Motorsporten.dk

Ældre Dato Nyere    Indeks

 
22.10.2000
 Flere Minardi-rygter
 
18.10.2000
 Hvad vil Pedro Diniz?
 

Hop til top22.10.2000

Flere Minardi-rygter

Minardi-sponsoren, Telefonica, har trukket sig ud af F1, og det har sat spekulationerne om Marc Genes fremtid i gang. Telefonica muliggjorde Genes debut i Formel 1 og derfor så det ud til at spanieren var en færdig mand hos Minardi. Men Telefonica forsætter som Genes personlige sponsor og man kunne derfor godt forestille sig, at de alligevel har tilpas indflydelse til at sikre ham endnu en sæson.

Samtidig siger rygtet, at Genes holdkammerat Gaston Mazzacanes sæde alligevel ikke er så sikkert, på trods af argentinske PSN's overtagelse af 70%af teamet. PSN skulle nemlig ikke været imponeret af Mazzacanes resultater og er nu på jagt efter en anden sydamerikaner til at tage hans plads. Men bundholdene plejer næppe at afgøre noget før februar, så forvent ikke nogen afklaring i denne sag lige foreløbig.

CBA  


 

Hop til top18.10.2000

Hvad vil Pedro Diniz?

En af de kørere, som endnu ikke har besluttet sig, for hvilket sæde han vil sidde i, i næste sæson, er Pedro Diniz. Han har i år kørt for Sauber, men har ved tidligere lejligheder sagt, at han måske vil vælge et andet team.

Men hvad vil han? I et af de seneste interviews, som den engelske tv-station ITV har lavet med Diniz, siger han, at han ikke kører for Minardi. Det efterlader næsten kun to muligheder tilbage. Han kan blive hos Sauber, eller gå til Prost, som han også har været sat i forbindelse med. Prost vil sikkert gerne have de mange millioner, som Diniz har med hjemmefra, og specielt nu hvor Telefonica har annonceret, at de trækker sig helt ud af F1. De var ellers på tale som sponsor for Prost, dog i forbindelse med Marc Gene som medkører for Jean Alesi. Sauber lider ikke helt samme økonomiske nød, som Prost, men vil sikkert gerne have at den ene af deres kørere, betaler for et sæde. Diniz har dog ikke scoret nogle points, siden det australske GP sidste år. Men hvad siger Pedro Diniz selv?

Pedro Diniz:
"Måske bliver jeg hos Sauber, men jeg har ikke besluttet mig endnu. Jeg vil først beslutte mig lige inden den nye sæson starter. En ting er sikker - jeg kører ikke for Minardi. Måske vælger jeg Prost, eller også bliver det Sauber. Vi forhandler i øjeblikket, men der er ikke taget nogen beslutninger endnu."

PDL  


 

Hop til top Copyright ©1997-2007 f1.motorsport.dk og motorsporten.dk