Silly Season


Sitet opdateres ikke længere med nyheder.
Læs dem i stedet på Motorsporten.dk

Ældre Dato Nyere    Indeks

 
25.10.2000
 Endnu en finne i F1?
 
22.10.2000
 Flere Minardi-rygter
 

Hop til top25.10.2000

Endnu en finne i F1?

Salo er ude af F1 i 2001, men Hakkinen får måske alligevel selskab af en landsmand næste sæson. Sauber har endnu ikke besluttet, hvem Nick Heidfelds teamkollega bliver, men teamet kunne overraske ved at vælge et helt nyt navn, Kimi Raikkonen, der i år vandt britisk Formel Renault. "Vi har haft to test med Kimi Raikkonen på Mugello, som var meget gode. Han imponerede os meget og vi tænker på at arbejde sammen," indrømmede Peter Sauber på fredagens pressekonference i Malaysia.

Det lyder som en sær ide at hente den uerfarne Raikkonen ind, men Jenson Button har sat en bølge i gang, der ikke lader sig stoppe. Jagten på en verdensmester in spe er gået ind. og de unge talenter har aldrig haft mere opmærksomhed en før. Kimi Raikkonen har måske ikke bedrevet så meget endnu, men han er blevet rost til skyerne af den tidligere Benetton- og Lotus-leder Peter Collins: "Den knægt er fantastisk, hans kontrol over bilen er den bedste, jeg nogensinde har set, og i regnen er han som ingen anden." Det lyder bestemt spændende, men mon Raikkonen er klar til F1? Det mener Peter Sauber tilsynelandende, og han håber på alle forhandlinger kommer på plads i denne uge.

CBA  


 

Hop til top22.10.2000

Flere Minardi-rygter

Minardi-sponsoren, Telefonica, har trukket sig ud af F1, og det har sat spekulationerne om Marc Genes fremtid i gang. Telefonica muliggjorde Genes debut i Formel 1 og derfor så det ud til at spanieren var en færdig mand hos Minardi. Men Telefonica forsætter som Genes personlige sponsor og man kunne derfor godt forestille sig, at de alligevel har tilpas indflydelse til at sikre ham endnu en sæson.

Samtidig siger rygtet, at Genes holdkammerat Gaston Mazzacanes sæde alligevel ikke er så sikkert, på trods af argentinske PSN's overtagelse af 70%af teamet. PSN skulle nemlig ikke været imponeret af Mazzacanes resultater og er nu på jagt efter en anden sydamerikaner til at tage hans plads. Men bundholdene plejer næppe at afgøre noget før februar, så forvent ikke nogen afklaring i denne sag lige foreløbig.

CBA  


 

Hop til top Copyright ©1997-2007 f1.motorsport.dk og motorsporten.dk