Silly Season


Sitet opdateres ikke længere med nyheder.
Læs dem i stedet på Motorsporten.dk

Ældre Dato Nyere    Indeks

 
3.10.2000
 Zonta og Sauber rykker tættere på hinanden
 
30.9.2000
 Rygterne forsætter om Adrian Newey
 Kamp om sæderne hos Prost og Sauber
 

Hop til top3.10.2000

Zonta og Sauber rykker tættere på hinanden

Det går fremad for Richardo Zonta i forhandlingerne med Sauber teamet og det forlyder at vi måske allerede i weekenden for den officielle bekræftelse.

Samtidig har Zonta haft gang i forhandlingerne med McLaren og Arrows, men Zonta er mere interesseret i et fast sæde hos Sauber. Fuld forståeligt, da Alexander Wurz allerede har en hensigtserklæring påskrevet om at være testkører for McLaren fra næste sæson. Og det ser jo ud til at begge Arrows kørere fortsætter næste sæson med.

I øvrigt er der en ny kandidat til jobbet som testkører hos Sauber. Det er finnen Kimi Räikkönen, som testede i sidste uge for Sauber på Mugello-banen, iøvrigt med et glimrende resultat.

FLY  


 

Hop til top30.9.2000

Rygterne forsætter om Adrian Newey

Først var det Ferrari, og nu skulle det være Jaguar. Adrian Newey, McLarens tekniske direktør, er en jaget mand. Ferrari har tidligere tilbudt Newey en fantastisk kontrakt, for at arbejde hos dem, og nu svirrer der rygter om, at Jaguar også skulle have været ude med et tilbud til den succesrige designer.

Bobby Rahal, Jaguars kommende teamchef, benægter dog alle forlydender om, at man skulle have tilbudt Newey en kontrakt. Det skulle ifølge Rahal, ikke være nok at få Newey, for at løse problemerne i teamet.

Bobby Rahal:
"En person skaber ikke et team. Det kræver en stor indsats i hele selskabet, for at skabe den succes som alle længes efter. Adrian er en af mine personlige venner, og hver gang jeg kommer til England besøger jeg ham. Han er dygtig mand, men jeg tror ikke, at en mand kan klare det hele. Jeg tror der er flere vigtige opgaver lige nu. Det er endnu for tidligt, at snakke om hvilke ting, der behøver ændringer. Jeg er dog sikker på, at der skal ændres ting, både på banen og på fabrikken."

Dermed lægger han op til at der vil ske en del ændringer i Jaguar teamet. Hvilke ændringer det er, må vi vente og se.

PDL  


Hop til top
Kamp om sæderne hos Prost og Sauber

Der har været, og er stadig, mange spekulationer og rygter om, hvem der vil besætte de ledige sæder hos de to teams. Jean Alesi og Nick Heidfeld, begge hos Prost i år, skilles efter denne sæson, og mangler i øjeblikket at vide hvem deres medkørere bliver til næste år.

Marc Gene prøver stadig i gennem forhandlinger med Telefonica, at få penge til at købe sig plads i Prost teamet. Pedro Diniz har øjensynligt mistet lysten til at være hos Sauber, og prøver at overbevise sin far om, at det er til Prost, hans penge skal betales til næste år. Det kunne godt gå hen og ligne et tilbud til Prost om, at højestbydende får pladsen.

Jos Verstappen skulle efter sigende være interesseret i en plads hos Sauber, og Ricardo Zonta skulle også, på trods af andre aftaler, være interesseret i den ledige plads hos Sauber. Sauber har også en plads ledig til en testkører, og der kæmper Enrique Bernoldi og Kimi Räikkönen om pladsen.

PDL  


 

Hop til top Copyright ©1997-2007 f1.motorsport.dk og motorsporten.dk