Silly Season


Sitet opdateres ikke længere med nyheder.
Læs dem i stedet på Motorsporten.dk

Ældre Dato Nyere    Indeks

 
6.10.2000
 Gene til Prost?
 
3.10.2000
 Zonta og Sauber rykker tættere på hinanden
 

Hop til top6.10.2000

Gene til Prost?

Så har Silly Season kastet sig over et nyt emne. Rygterne om Pedro Diniz' skift til Prost og Ricardo Zonta/Alexander Wurz til Sauber og McLarens testteam, har nu fået en ekstra deltager. I følge den spanske presse har Marc Gene allerede underskrevet en kontrakt, der placerer ham i Prost-raceren ved siden af Jean Alesi. Aftalen kom på plads for to uger siden ved amerikanske GP.

Med sig tager den nuværende Minardi-kører sponsoren Telefonica, som har muliggjort karrieren i F1. 70% af Minardi blev for nyligt solgt til en argentinsk kabel- og satellit-gigant og derved er Gaston Mazzacanes fremtid i teamet sikret, mens Marc Gene blev kandidat til blive skubbet ud af teamet, hvis man valgte at gå efter endnu en sydamerikaner. Prost kunne være en logisk udvej...

CBA  


 

Hop til top3.10.2000

Zonta og Sauber rykker tættere på hinanden

Det går fremad for Richardo Zonta i forhandlingerne med Sauber teamet og det forlyder at vi måske allerede i weekenden for den officielle bekræftelse.

Samtidig har Zonta haft gang i forhandlingerne med McLaren og Arrows, men Zonta er mere interesseret i et fast sæde hos Sauber. Fuld forståeligt, da Alexander Wurz allerede har en hensigtserklæring påskrevet om at være testkører for McLaren fra næste sæson. Og det ser jo ud til at begge Arrows kørere fortsætter næste sæson med.

I øvrigt er der en ny kandidat til jobbet som testkører hos Sauber. Det er finnen Kimi Räikkönen, som testede i sidste uge for Sauber på Mugello-banen, iøvrigt med et glimrende resultat.

FLY  


 

Hop til top Copyright ©1997-2007 f1.motorsport.dk og motorsporten.dk