Silly Season


Sitet opdateres ikke længere med nyheder.
Læs dem i stedet på Motorsporten.dk

Ældre Dato Nyere    Indeks

 
15.9.2000
 Montoya og Rahal følges ad
 
14.9.2000
 Utroligt tilbud til Wurz
 

Hop til top15.9.2000

Montoya og Rahal følges ad

I forbindelse med næste weekends amerikanske Formel-1 Grand Prix i Indianapolis, så forventes det, at Williams endelig officielt annoncerer, at Montoya kører hos dem næste år. Og det bliver måske med Bobby Rahal som følgesvend.

Nå ja, det bliver selvfølgelig ikke som aktiv kører hos Williams, at Rahal skal slå sine folder. Det forventes derimod, at han bliver en del af det hårdt plagede Jaguar-team.

Rahal, der jo udover at have sit eget team i CART, og desuden er den fungerende præsident for samme serie, kan forhåbentlig få sat lidt skik på det stolte team. Selvom han evt. smutter til F1, så vil der dog stadig være et Team Rahal i CART. Han har nemlig ingen planer om helt at droppe denne serie.

Alt dette kan selvfølgelig også blot vise sig, at være endnu en tvivlsom brik i den altid-kørende Silly Season. Desuden er der endnu ingen afklaring på, om Barry Green, team-chef hos KOOL Green, også ta'r turen over "dammen" til BAR-teamet.

www.cart.dk

XT  


 

Hop til top14.9.2000

Utroligt tilbud til Wurz

Bliver Alexander Wurz i Formel 1 i 2001? Eller træder han et skridt tilbage for siden at tage et frem? Det kommer der en afgørelse på indenfor de kommende dage.

Helt ind fra venstre er der nemlig kommet et helt utroligt tilbud. "Vi har pludselig fået et nyt og markant forbedret tilbud for den kommende sæson i Formel 1," siger Wurz' manager Cramer. Men hvem der er tale om vil han ikke sige. Der er ikke mange ledige sæder – så måske er det et nyt tilbud fra Sauber! Der er også ledige pladser hos Prost, Arrows og Minardi.

Alternativt sættes han i forbindelse med McLaren som testkører, men det ventes at Mercedes først og fremmest vil føle sig mere forpligtet overfor Ricardo Zonta. Inden det amerikanske grand prix ventes det at Wurz og Zontas fremtid falder på plads.

BB  


 

Hop til top Copyright ©1997-2007 f1.motorsport.dk og motorsporten.dk