Silly Season


Sitet opdateres ikke længere med nyheder.
Læs dem i stedet på Motorsporten.dk

Ældre Dato Nyere    Indeks

 
20.9.2000
 Verstappen og De La Rosa sikret?
 
19.9.2000
 6 sæder mangler
 

Hop til top20.9.2000

Verstappen og De La Rosa sikret?

Arrows vil på fredag afholde en pressekonference i forbindelse med U.S.A's grand prix. Her forventes at det bliver bekræftet at Pedro De La Rosa og Jos Verstappen fortsætter hos teamet til næste sæson.

Arrows teamet har haft deres bedste sæson i mange år, hvor de indtil videre har scoret 7 point i konstruktørernes mesterskab.
Så det tegner godt for Arrows. To kørere er sikret og en motoraftale med AMT (denne sæsons Peugeot motorer) er også på plads.

PH  


 

Hop til top19.9.2000

6 sæder mangler

Vi nærmer os hastigt afslutningen på denne sæson af Formel-1 og de sidste brikker begynder at falde på plads.
Der er nu bare 6 sæder fra forskellige teams, som endnu ikke er bekræftet.

Sauber har som bekendt Nick Heidfeld fra næste sæson, men hans makker er ikke offentliggjort endnu. Her er Alexander Wurz en hed kandidat til at erstatte Pedro Diniz. Ricardo Zonta har også været på tale, men er samtidig også aktuel for et job som testkører for McLaren.

Pedro Diniz og Zonta for den sags skyld, kunne være et emne hos Prost teamet. Her er Alesi klar, men der mangler en makker fra næste sæson, som erstatter Nick Heidfeld.

Minardi teamet vælger med al sandsynlighed at fortsætte med Marc Gené, men vælger formentligt at udskifte Gaston Mazzacane.

De sidste 2 sæder som mangler at blive bekræftet, er Arrows teamet. Meget tyder dog på at Tom Walkinshaw vælger at fortsætte med Verstappen og Pedro de la Rosa, som har gjort det utroligt godt iår.
FLY  


 

Hop til top Copyright ©1997-2007 f1.motorsport.dk og motorsporten.dk