Silly Season


Sitet opdateres ikke længere med nyheder.
Læs dem i stedet på Motorsporten.dk

Ældre Dato Nyere    Indeks

 
9.9.2000
 Alex Wurz til McLaren
 
8.9.2000
 Zontas fremtid fortsat uvis
 

Hop til top9.9.2000

Alex Wurz til McLaren

McLaren bekendtgjorde i dag at Alexander Wurz skal være deres testkører næste år. Alex Wurz afløser Olivier Panis, som skal køre for BAR teamet.

Alex Wurz har indtil videre haft en skuffende sæson, og derfor har han søgt til et topteam, for at få noget mere erfaring.

BKP  


 

Hop til top8.9.2000

Zontas fremtid fortsat uvis

Om Ricardo Zonta bliver i Formel 1 næste år, er fortsat et åbent spørgsmål. Hans bedste chancer ligger sandsynligvis hos Sauber, men også der er der rift om den ledige plads. Nick Heidfeld har sikret sig det ene sæde.

Men Zonta kan ikke sige noget endeligt om fremtiden. "Det er ret svært for mig lige nu. Jeg har talt med nogle teams," siger brasilianeren der ikke rigtig slog igennem hos BAR. Måske bliver det i stedet et skridt tilbage, for senere at tage et skridt frem. "McLaren har også givet mig chancen for at teste raceren, hvilket vil øge min erfaring i Formel 1. Men måske vil jeg køre endnu en sæson i Formel 1," forklarer han.

Han vil selvfølgelig helst have et fast sæde, men det er ikke et must. "Der er mange forhandlinger, men vi skal finde det som er bedst for min fremtid," siger han.

BB  


 

Hop til top Copyright ©1997-2007 f1.motorsport.dk og motorsporten.dk