Bøger


Sitet opdateres ikke længere med nyheder.
Læs dem i stedet på Motorsporten.dk

Ældre Dato Nyere    Indeks

 
 Formel 1 2001


Hop til top
Formel 1 2001

Den 1. marts udkom et nyt dansk F1-hæfte, ”Formel 1 2001”. Hæftet er det første af slagsen der udelukkende beskæftiger sig med Formel 1, og indeholder bl.a. en oversigt over alle baner, teams, kørere (helt opdateret).

Og udover de mange billeder (af bl.a. samtlige 2001-racere) er der en komplet vurdering af F1-feltet suppleret med gode beskrivelser. En fin ting ved hæftet – som kan gennemlæses på et par timer – er detaljerne, som f.eks. de tekniske oplysninger om bilerne såsom længde, bredde, højde, sporvidde, ophæng osv. Nyttige oplysninger som telefonnumre til de 22 F1-teams kan man også finde - så kan man jo ringe til Prost og foreslå dem en ny kører. Det samme gør sig gældende for banerne: adresser og telefonnumre, omgangstider samt banens historie er at finde i hæftet. Det kunne dog være rart med navne på de enkelte sving. Oplysninger som hastighed, gear, G-påvirkninger fremgår ikke (men selv ikke FIA kunne forudsige, at racerne blev 4 sekunder hurtigere i år).

”Formel 1 2001”, udgivet af Tipsbladet i samrabejde med DR og skrevet af Peter Nygaard, er en nyttig håndbog (og et godt dansk initiativ) som man kan have med sig, når man ikke har adgang til Internettet (og denne fortræffelige hjemmeside).

ISH  


 

Hop til top Copyright ©1997-2007 f1.motorsport.dk og motorsporten.dk